Orijinalini görmek için tıklayınız : 100 ytl civarı gitar
volkantipi
03-29-2008, 13:51
Merhaba, ben kız arkadaşıma bir gitar almak istiyorum. Internet sitelerinden baktığımda başlangıç için çok da dandik olmayacak şekilde valencia, asthon gibi markalar var. Ayrıca renk olarak koyu olsun istiyorum. Öneriniz nedir ayrıca anadolu yakasında oturuyorum. Bu taraflarda bir yer varsa daha iyi olur. Saçma olacak ama şöyle birşey istiyoruz renk olarak.
http://www.izlesene.com/video/muzik-artik-sevmeyecegim-flemenko-versiyon/282451
Şimdiden teşekkürler.
sologitar
03-29-2008, 16:31
Renk olarak bilmem de tınısı nasıl olsun istiyorsunuz?
100 ytl'ye iyi bir gitar bulmak zaten zor ama anadolu yakasındaysan kadıköye bir bak istediğin renge fiyata bir gitar bulabilirsin.
Konuyla alakası yok ama videodaki arkadaş flamenko mu çalıyo :)
Merhaba benim klasik gitarım var ve onu elektro klasik yapmak istiyorum sonradan elektro aksamı takılabiliyor mu ve sağlıklı olur mu...
beneklihoroz
05-01-2008, 12:20
Merhaba benim klasik gitarım var ve onu elektro klasik yapmak istiyorum sonradan elektro aksamı takılabiliyor mu ve sağlıklı olur mu...
çeşitli yollarla (fişmen(öyle diyorlar) takmak) elektoro klasik yaparsın. Klite az da olsa düşüyor. Eğerki gitarın ön yüzeyine delik vb.. açılırsa kalite çok daha fazla düşüyor.
çeşitli yollarla (fişmen(öyle diyorlar) takmak) elektoro klasik yaparsın. Klite az da olsa düşüyor. Eğerki gitarın ön yüzeyine delik vb.. açılırsa kalite çok daha fazla düşüyor.
cevabın için teşekkür ederim beneklihoroz.. kaliteyi düşüren nedir ve hangi açılardan düşüyor...
Maddi durumunu bilmiyorum ama bence maddi durumun el verdiği ölçüde iyi bir gitar al ..
hatta abartmak gibi olmasın ama 100 ytl e daha iyi bir enstrüman alabiliyosun onu al ..
çünkü müzik aletinin kalitesi ilerlemeyi, çalgıyı çalarken verdiği zevkten ötürü direk etkiliyor ...
bana göre müzik aleti en iyi hediye ve mümkün olduğu kadar hakkını verecek bir şey al derim .. marka bilgim çok fazla olmadığı için açıkçası bir şey yazmak istemiyorum buraya ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.