erdem08
04-22-2008, 08:40
Konser bileti almak için gittiğim Sevda Cenap AND Müzik Vakfına ait Diaposon mağazasındaki Biletix görevlisinin başı hayli kalabalıktı. Birçok heyecanlı genç bilet almak için kuyruğa girmiş bekliyordu. Kuyruğa geçip birazda dalgınca onları seyrediyor "gençler ne kadar da sanata düşkünler" diye düşünürken biletlerin tükenmek üzere olduğunu öğrenince panikledim. Neyseki biri abi sen buyur dedi ve öne geçtim. tam bileti alırken biri yandan yaa sadece kale arkasında yer varmış demezmi.. :) İşte o zaman jeton düştü meğer bu gençler maç bileti almak için oradaymış. Ve acı gerçeği öğrendim-ki konser biletleri iki hafta önceden tükenmiş.
Neyse ki bir yolunu bulup konseri izleme şansım oldu. Tamamen dolu olan Resim Heykel Müzesi salonuda ahşap koltukların gıcırdısı dışında herşey mükemmeldi. Sahne arkasındaki kadife perdenin yumuşaklığı sanki trio nun sesine yansımıştı. Tertemiz ve yumuşak bir müzik salonu doldurunca bende günün yorgunluğu kalmadı. Klarnetin gitarlarla sohbeti, genç gitarist Eren'in performansı, Sayın Kannecinin yağmur damlaları kadar berrak tınısı Ankara'da bir bahar akşamı yaldızlarla bezeli RHM salonunda yankılandı.
Ayakta alkışlanan ve büyük beğeni ile izlenen bu konsere günün moda deyimi ile bir kısım medyanın ilgisizliğini ise yakında çıkmayacak gazete haberlerinden anlayacağız.
Oysa Galatasaray-Fenerbahçe maçını duymayan olmayacak..
İşte benim ülkem bu halde...
Kalın sağlıcakla
Erdem ÖZDEMİR
Neyse ki bir yolunu bulup konseri izleme şansım oldu. Tamamen dolu olan Resim Heykel Müzesi salonuda ahşap koltukların gıcırdısı dışında herşey mükemmeldi. Sahne arkasındaki kadife perdenin yumuşaklığı sanki trio nun sesine yansımıştı. Tertemiz ve yumuşak bir müzik salonu doldurunca bende günün yorgunluğu kalmadı. Klarnetin gitarlarla sohbeti, genç gitarist Eren'in performansı, Sayın Kannecinin yağmur damlaları kadar berrak tınısı Ankara'da bir bahar akşamı yaldızlarla bezeli RHM salonunda yankılandı.
Ayakta alkışlanan ve büyük beğeni ile izlenen bu konsere günün moda deyimi ile bir kısım medyanın ilgisizliğini ise yakında çıkmayacak gazete haberlerinden anlayacağız.
Oysa Galatasaray-Fenerbahçe maçını duymayan olmayacak..
İşte benim ülkem bu halde...
Kalın sağlıcakla
Erdem ÖZDEMİR