Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. "klasikgitar.org" Buluşması...
ahmetgitar
05-05-2008, 23:35
Arkadaşlar, geçen yıl haziranda yapılmıştı sanıyorum. Ben katılmamıştım, katılmak aklıma bile gelmemişti de ancak bu sitedeki birçok arkadaşla sonraki süre zarfında yakınlaştığım için bu yıl olmasını arzu ettiğim buluşma için ilk kıvılcımı yakmak istedim.
Yaz mevsimine yaklaştığımız şu günlerde organizasyonun yavaş yavaş netleşmesi için şimdiden harekete geçilebilir diye düşünüyorum.
Ben derim ki;
*Yine haziranda olsun,
*İstanbul'da olsun,
*Bahçesi olan güzel bir kafede olsun,
*Kendimize ayırabileceğimiz bir bölümü olsun
olsun
olsun
olsun...
Öneriler gelsin bakalım.
Başlığı neden Gitar Haberleri'ne değil de buraya koydum?
Bunun sebebi, bu bölümü çok seviyorum,
ikinisi ise, ben güncel bir konu olarak düşünüyorum bu konuyu. Zaten buluşup da tangır tungur gitar çalmanın da alemi yok,
maksat muhabbet olsun ve metrekareye 10 müzisyen düşsün.
Sevgiler.
(Mary ilk yanıtı sen vereceksin gibi bir his var içimde;ancak şuan forum kalabalık,sen ise uyuyor olmalısın,normal şartlar altında ilk sen yanıtlardın,buna eminim)
:)
beneklihoroz
05-05-2008, 23:42
Bidahaki Ankarada olacak demiştik;D Ankaradaysa kesin gelirim.
*Şehir farketmez
*Geçen gün forumda gitar orkestrası seyretmiştim.Buluşma sonunda hepimizin birlikte seslendireceği,küçük bir eser olsun(mesela gitar için yazılmış bir Quartet)
Sevgili Ahmet bu konuyu bizde uzun bir süredir düşünüyorduk.Harekete geçmenin zamanı geldi galiba.Haziran ayı buluşma için kötü bi zaman çoğu kimsenin finalleri,öss,kpss vs. sınavları haziranda oluyor.Temmuz gibi olabilir ve buluşma yerinin İstanbul olmasını düşünmüştük.Açık havada güzel bir mekanda yapmayı istiyoruz ama bunlar hala düşüncede mayıs ayındayız ve temmuza az kalmış:)İlk buluşmamızda acemilikler oldu bu sefer daha güzel bir organizasyon yapmak istiyoruz.Konuyu netliğe kavuşturduğumuz zaman sitede duyurusunu da yapacağız.Elbetteki sizin önerilerinizi de bekliyoruz mekan,tarih vs. konularda.Sonuçta hepimize uygun bir tarihte olması gerekiyor.Şimdilik söyleyecekelrim bu kadar:)
Sevgiler...
ahmetgitar
05-06-2008, 10:33
Haziran sonu olsun bence,
çünkü benim İbrahim Üstada verdiğim gitar siparişi de bitmiş olacak ve onu almaya haziran sonuna doğru gideceğim(İstanbul'a)
Birvesile olur işte, belki tellemeyi(Kırlı Mitolojisinde gitaralma töreni-şarap içiliyor) de o gün yaparız,upuzun bir etkinlik olur.
Haziran sonu iyidir. 3. HAFTA!
Konu kapanmıştır!!!
Şaka :p
Haziran sonu olsun bence,
çünkü benim İbrahim Üstada verdiğim gitar siparişi de bitmiş olacak ve onu almaya haziran sonuna doğru gideceğim(İstanbul'a)
Birvesile olur işte, belki tellemeyi(Kırlı Mitolojisinde gitaralma töreni-şarap içiliyor) de o gün yaparız,upuzun bir etkinlik olur.
Haziran sonu iyidir. 3. HAFTA!
Konu kapanmıştır!!!
Şaka :p
Haziran sonu yapılmasını isterdim ama yapılırsa bensiz olur:)Haziran ayının son iki haftası sınavlarım var:)Hatta diğer arkadaşlarında olabilir.Benim sınavları yazayım.SMMM VE KPSS,dğer arkadaşların da ÖSS:)
sologitar
05-06-2008, 11:26
Geçen yıl katılamamıştım ama bu yıl mutlaka katılacağım, Haziran hakikaten sıkışık bir ay benimde sınavlarım birde küçük dinletimiz var, ama son haftası rahatım yinede tarih çok önemli değil, temmuz 15 ten sonra olmasında... mary toplantıyı kararlaştırıyoruz demişsin çoğul kullanmışsın bilmediğimiz bir toplantı komitesimi kuruldu haberimiz yok;D önemli olan çoğunluğun sesi görüşler alınsın çoğunluk için ne zaman uygunsa öyle olsun bence.
sevgiler
ahmetgitar
05-06-2008, 11:26
SMMMMM ne zaman?
Haziranın 3. haftası bitmiş olmuyor mu zaten?
Öss de öyle.
Taekwon-do karakuşak imtihanları da.
Geçen yıl katılamamıştım ama bu yıl mutlaka katılacağım, Haziran hakikaten sıkışık bir ay benimde sınavlarım birde küçük dinletimiz var, ama son haftası rahatım yinede tarih çok önemli değil, temmuz 15 ten sonra olmasında... mary toplantıyı kararlaştırıyoruz demişsin çoğul kullanmışsın bilmediğimiz bir toplantı komitesimi kuruldu haberimiz yok;D önemli olan çoğunluğun sesi görüşler alınsın çoğunluk için ne zaman uygunsa öyle olsun bence.
sevgiler
Bende zaten çoğunluğun sesine göre yapıyorum merak etme:))Sizin fikirlerinizi almak istememin sebebide bu.
SMMMMM ne zaman?
Haziranın 3. haftası bitmiş olmuyor mu zaten?
Öss de öyle.
Taekwon-do karakuşak imtihanları da.
Ahmetcim SMMM sınavım 21Haziran,KPSS sınavım da 28-29 Haziran diğerlerini bilmiyorum:))
ahmetgitar
05-06-2008, 11:37
Hımm.
Bu da kamu işi ama, iyi bir kamu personeli olmak için biraz da bu organizasyonları düşünmek lazım.
Şaka bu da.
Neyse ortaya açtık konu, her gören yazar bir şeyler ve 2-3 güne netleşir sanıyorum olay.
Ben Ankara'dan geleceğim, ne zaman olursa gelirim ama çok da sıcaklar bastırmasın;zaten İstanbul nemli, zaten Ankara'dan nemsiz ortamdan geliyoruz, zaten benim de tatillerimi o zamana kadar bitirip sonra seneyenin programlarını netleştirmem için eve kapanmam gerekiyor,zaten,
zaten...
zaten....
:)
Selamlar...
Süpersiniz arkadaşlar.Bu organizasyon çok iyi olur.Yalnız haziranda bizim sınavlarda var.Geçen buluşmayada sınav yüzünden katılamamıştım.Eğere uygun bir tarihte olursa (haziran sonu ya da sonrası) katılmayı çok isterim.
Saygılar...
sologitar
05-07-2008, 12:57
Bende zaten çoğunluğun sesine göre yapıyorum merak etme:))Sizin fikirlerinizi almak istememin sebebide bu.
Merak etmiyorum Meryemcim:) Ahmet'in konuyu açması iyi oldu herkes fikirlerini rahatça paylaşabilir:)
fernando
05-08-2008, 11:25
*Şehir farketmez
*Geçen gün forumda gitar orkestrası seyretmiştim.Buluşma sonunda hepimizin birlikte seslendireceği,küçük bir eser olsun(mesela gitar için yazılmış bir Quartet)
Ben org çalabilirim..:p çiftetelli, ankara havaları halaylar..
erturkaktalay
05-08-2008, 21:55
haziran temmuz hiç farketmez yeterki ankarada olsun:D yazıştığım kişilerin somut birer şekillerini görmek ve somut olarak şekillendirdikleri eserlerini canlı dinlemek isterim.
ahmetgitar
05-08-2008, 21:59
Ben de Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul daha iyi olur kanımca.
erturkaktalay
05-08-2008, 22:39
açıkçası ben istanbula hiç gitmedim anlayacağın yer bilmem yurt bilmem.ama herhalde bunu organize eden arkadşlarda benim için organizasyon yapacak değiller yeterki birşeyler olsun elimden ve cebimden geldiğince katılmak isterim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.