Orijinalini görmek için tıklayınız : gitar için sertifika?
mavinehir
05-11-2008, 14:22
merhabalar.
ben gitar için sertifikalı bir yerde eğitim almak istiyorum.çalıştığım için zamanıda uygun olmalı tabi.hani akşam üzeri gibi olması lazım.bildiğiniz böyle yerler varmı acaba?teşekkürler.
fernando
05-11-2008, 14:56
MEB'a bağlı müzik okulları var,Ankara'da birtek Çağdaş Sanatlar Merkezini biliyorum.:)
Bu nasıl bir sertifika ? ... aldığımız zaman bize ne fayda sağlıyor ?
mavinehir
05-23-2008, 05:41
cevabın için sağol istanbulda olduğumu belirtmemiştim galiba.
Istanbuldaysan Pera guzel sanatlar var, yanlis bilmiyorsam onlar da bir cesit sertifika veriyorlar programi basariyla tamamlayan insanlara.
Bu sertifakayı aldığımız zaman bizim hangi konuda işimize yarıyor ? ...
mesela bir müzik evi açmak için bildiğim kadarıyla konservartuar diplomasına sahip olmak gerek ... Nedir bunun geçerliliği acaba?
sevgiler ..
Selamlar...
Arkadaşlar bahsi geçen bu sertifikayı almıştım ben bir zamanlar.Ben alırken sertifika ile ilgili küçük bir bilgi verilmişti tam emin değilim ama aklımda kalan şu;dört yıllık bir üniversite mezunu olmak şartıyla bu sertifikayı kullanıp özel müzik kurslarında hoca olarak çalışabiliyorsunuz.Yasal olarak tabi.Sertifika olmadan çalışan binlerce kişi var tabi o ayrı...
Saygılar...
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ...
Bir şey daha sorayım :) ... Nasıl bir eğitim veriyorlar? Hangi düzeyde neleri öğretiyorlar acaba ? .. çok mu sordum :|
Selamlar...
Rica ederim.
Sertifika ile ilgili bir değişiklik yapılacaktı M.E.B tarafından.Yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama gitar için 1 yıl kurs görmek gerekiyor.Piyano için 4 yıl.Değişiklik yapılırsa gitar 4 yıl olacaktı.
Bir yıl içerisinde ne öğrenilirse o kadar öğreniyosunuz:) 1 yıl sonunda M.E.B e bağlı bir hoca geliyor.Sınav yapıyor.Benim sınavda Bir kaç besteci,gitarist,gam soruldu ve bir eser seslendirmiştim.
Saygılar...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.