PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gitar için sertifika?

mavinehir
05-11-2008, 14:22
merhabalar.
ben gitar için sertifikalı bir yerde eğitim almak istiyorum.çalıştığım için zamanıda uygun olmalı tabi.hani akşam üzeri gibi olması lazım.bildiğiniz böyle yerler varmı acaba?teşekkürler.

fernando
05-11-2008, 14:56
MEB'a bağlı müzik okulları var,Ankara'da birtek Çağdaş Sanatlar Merkezini biliyorum.:)

erde
05-22-2008, 00:01
Bu nasıl bir sertifika ? ... aldığımız zaman bize ne fayda sağlıyor ?

mavinehir
05-23-2008, 05:41
cevabın için sağol istanbulda olduğumu belirtmemiştim galiba.

ertunc
05-23-2008, 13:05
Istanbuldaysan Pera guzel sanatlar var, yanlis bilmiyorsam onlar da bir cesit sertifika veriyorlar programi basariyla tamamlayan insanlara.

erde
05-23-2008, 14:15
Bu sertifakayı aldığımız zaman bizim hangi konuda işimize yarıyor ? ...

mesela bir müzik evi açmak için bildiğim kadarıyla konservartuar diplomasına sahip olmak gerek ... Nedir bunun geçerliliği acaba?

sevgiler ..

sailor
05-28-2008, 18:16
Selamlar...

Arkadaşlar bahsi geçen bu sertifikayı almıştım ben bir zamanlar.Ben alırken sertifika ile ilgili küçük bir bilgi verilmişti tam emin değilim ama aklımda kalan şu;dört yıllık bir üniversite mezunu olmak şartıyla bu sertifikayı kullanıp özel müzik kurslarında hoca olarak çalışabiliyorsunuz.Yasal olarak tabi.Sertifika olmadan çalışan binlerce kişi var tabi o ayrı...

Saygılar...

erde
05-31-2008, 13:36
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ...

Bir şey daha sorayım :) ... Nasıl bir eğitim veriyorlar? Hangi düzeyde neleri öğretiyorlar acaba ? .. çok mu sordum :|

sailor
05-31-2008, 20:37
Selamlar...

Rica ederim.

Sertifika ile ilgili bir değişiklik yapılacaktı M.E.B tarafından.Yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama gitar için 1 yıl kurs görmek gerekiyor.Piyano için 4 yıl.Değişiklik yapılırsa gitar 4 yıl olacaktı.
Bir yıl içerisinde ne öğrenilirse o kadar öğreniyosunuz:) 1 yıl sonunda M.E.B e bağlı bir hoca geliyor.Sınav yapıyor.Benim sınavda Bir kaç besteci,gitarist,gam soruldu ve bir eser seslendirmiştim.

Saygılar...