PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ---*---Gitar Tercihi konusunda yardım---*---

f_eren
05-24-2008, 14:13
Arkadaşlar merhaba,

Forumunuza yeni katıldım öncelikle çok güzel ve faydalı bir forum olduğunu düşündüğümü belirtmek istedim. Bende şu anda Cort marka Akustik gitar var ve tam anlamıyla gitar çalmayı bilmiyorum. Yeni öğrenmeye başlıyorum bu nedenle klasik gitarın daha iyi bir seçim olacağını öğrendim.

Bu nedenle belirlediğim iki model var;

Yamaha c30-40
Yamaha c70

Bu modeller arasında c70 benim için iyi bir ürün olacak gibi ama bazı yorumlara baktığım zaman C70'in c40'dan hiç bir farkının olmadığını okudum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

beneklihoroz
05-24-2008, 15:16
Arkadaşlar merhaba,

Forumunuza yeni katıldım öncelikle çok güzel ve faydalı bir forum olduğunu düşündüğümü belirtmek istedim. Bende şu anda Cort marka Akustik gitar var ve tam anlamıyla gitar çalmayı bilmiyorum. Yeni öğrenmeye başlıyorum bu nedenle klasik gitarın daha iyi bir seçim olacağını öğrendim.

Bu nedenle belirlediğim iki model var;

Yamaha c30-40
Yamaha c70

Bu modeller arasında c70 benim için iyi bir ürün olacak gibi ama bazı yorumlara baktığım zaman C70'in c40'dan hiç bir farkının olmadığını okudum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Bence o bütçe ile alınacak en güzel gitar; Admira modelleri. Yamaha nın gitarlarını yeterince incelemiş değilim. Ama incelediklerim Admira kadar iyi değildi.

Alpersavaskul
05-28-2008, 21:23
C-80 de bence iyi bir alternatif olabilir

appalachian_dreams
05-29-2008, 19:41
Mümkünse biraz kasıp alhambra 4p

fUAt_kirisci
05-29-2008, 23:36
Arkadaşlar bu aralar benimde büyük sıkıntım yeni gitar konusu karar verdim aslında alhambra alıcam ama ısrarla önerdiğiniz model olursa dikkate alırım.Yardımcı olursanız sevinirim.

sailor
05-30-2008, 18:28
Selamlar...
Arkadaşlar Alhambra konusunda kesinlikle katılıyorum.Bende Alhambra 4p kullanıyorum şu an parasına göre performansı mükemmel.
Bu arada elimde hiç kullanılmamış bir Alhambra 4p daha var.İlgilenen arkadaşlar olursa fiyatı 700 ytl.Bir çok yere sordum piyasa fiyatı 500 euro.

kaanozt@hotmail.com

Saygılar...

ahmetgitar
05-30-2008, 18:52
Kesinlikle katılıyorum Sailor arkadaşımıza,
ben de çok kullanmıştım vaktiyle. Fiyatı için kesinlikle en iyi gitardır. 700e var madem, edinin derim.
Hatta ben bile düşünebilirim alayım,sevdiğim birine aktarayım diye.

mavinehir
05-30-2008, 20:42
istanbulda nerede var acama alhambra.nette pek bişey bulmadımda.

fUAt_kirisci
05-30-2008, 23:12
Selamlar...
Arkadaşlar Alhambra konusunda kesinlikle katılıyorum.Bende Alhambra 4p kullanıyorum şu an parasına göre performansı mükemmel.
Bu arada elimde hiç kullanılmamış bir Alhambra 4p daha var.İlgilenen arkadaşlar olursa fiyatı 700 ytl.Bir çok yere sordum piyasa fiyatı 500 euro.

kaanozt@hotmail.com

Saygılar...

Sailor kardeşim benimde sınır 700ytl zaten:) ben alabilirim eğer sıfırsa sende öneriyorsan neden olmasın ben senin msn ekledim eğer bi sakıncası yoksa görüşelim.

sailor
05-31-2008, 19:41
Selamlar...

Tabi ki sakıncası yok.İşine yararsa sevinirim.

Saygılar...

f_eren
06-02-2008, 18:20
Arkadaşlar ilgiiz için teşekkür ederim,

Ancak benim 700 ytl verecek bir bütcem yok bu nedenlede Yamaha serilerine baktım. Fiyat için bunlar bana cok iyi bu modeller hakkında bilgisi olan varsa çok memnun kalırım.

Selamlar...

kaanozt@hotmail.com

Saygılar...

mavinehir
06-04-2008, 20:42
bende almak istiyorum 700-1000 arası düşünüyorum.açıkçası ne alacağımı bilemiyorum.varsa öneriniz sevinirim.

estella87
06-07-2008, 21:57
Manuel Rodriguez C Cedar Top, yeni aldım çok memnunum. Tavsiye ederim. ABD fiyatı 600 dolar ancak Türkiye'de ne kadara bulunur bilmiyorum.

mavinehir
06-08-2008, 17:30
teşekkürler araştıracağım,

barriodelmundo
08-31-2008, 00:32
arkadaşlar bırakın alhambrayı. o gitar o parayı hak etmiyo.
manuel rodriguezler de fiyat olarak gayet uygun. eğer çok paranız varsa jose ramirez alın

cort_guitarist
08-31-2008, 00:37
arkadasım jose ramırez e takmıssın zaten konunun basında soran arkadas yamahanın ıkı serısınden bahsetmıs...

yani cok paranız varsa sunu al demenın manası yok jose ramırz illaki kotu bır gıtar degıl tabı kı ıyı de bence sorulara cevap seklınde yaklasırsak daha cabuk cozum uretırız sanki;)

iyi çalışmalar dilerim , saygılarımla..

gitarofs
08-31-2008, 17:11
benım elımde CG20YW Laguna var.Yeni başladığım için böyle bir gitar terch ettim.Sizce benim için iyimi?