PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni başlayanlar için gitar önerisi

yoknick
05-29-2008, 20:54
Selamlar arkadaşlar,gitara yeni başlayacağım, forumlarda biraz araştırma sonucunda yeni başlayanların genellikle "valencia" marka gitar tercih ettiğini öğrendim.Yeni başlayanlara önerilerde "ucuz gitar almayın kesinlikle" kısmı özellikle dikkatimi çekti.Zira 60 ytl ye bir gitar alacaktım yoksa :) Şimdilik hiç birşey bilmeden tamamen forum topicleri ile ismini öğrendiğim aklımda olan modeller "Yamaha C40" ve "Valencia CG180"dir.Yamaha C40 ın fiyatının çeşitli internet sitelerinde 200 ile 250 ytl arasında değiştiğini görüyorum.Valencia CG180 ise genelde 150ytl civarında.Fiyatları uygunmudur?İlk defa eline gitar(abartı :) ] alacak biri için uygunmudur?Bir diğer sorum da bulunduğum konum itibariyle gitarı internetten alacağım.Herhangi bir sorun olabilir mi?Özellikle alışveriş yapacağım bir site önerirmisiniz?Bir diğeri yeni başlayan biri gitara çok fazla zarar verebilir mi?Bunlar dışında max 300ytl(biraz kasacak ama :) önerebileceğiniz başka modeller var mıdır?
Saygılar,

sologitar
05-30-2008, 00:01
selamlar,internetten gitar almanı kimsenin tavsiye edeceğini sanmam, kesinlikle anlayan biri ile almalısın.Gerçi ucuz bir gitar alacağın için ve yeni başlayacağın için gitarın yetersizliği veya tınısı seni ilk etapta rahatsız etmez, ilerlettikçe bunu farkedersin ancak. Hangi gitar dersen benim cevabım malesef yok: Zaten bu konuda ortak bir görüşte yok güvendiğin işi bilen birinden birebir yardım alman en doğrusu.

ulaskendal
08-14-2008, 21:31
bende valencia cg 170 var gayet iyi bir gitar tabi bütçen uygun ise daha kaliteli bir gitarla başlamanı tavsiye ederim...
çoğu kişi gitarı iyi ses vermediği için bırakıyor
ama desen ki bütçem kısıtlı
https://www.gitaral.com//product_info.php?cPath=41_48_62&products_id=296

fiyatıda uygun bana telefon kargo havale derken 150 ytl ye mal olmuştu
ama şu an ki fiyatı sanırım 100 ytl civarı eğer istanbuldaysan kargo da ödemeden alırsın...