PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gitara başlamak

kurtcobain
06-13-2008, 21:19
arkadaşlar ilk olarak herkese merhaba.benimde burada bulunma nedenim gitar tabiiki de.ben gitara yeni başlayacağım.şimdi ilk olarak baktım foruma valencia yamaha gibi gitar markaları alın diyenler var.ortalama iyi bi gitarın fiyatı ne kadar olur?ayrıca gitar ogrenmek için illa da kursa gitmem şart mı?(gitar konusunda sıfır bilgim var.)

erdem08
06-13-2008, 23:26
arkadaşlar ilk olarak herkese merhaba.benimde burada bulunma nedenim gitar tabiiki de.ben gitara yeni başlayacağım.şimdi ilk olarak baktım foruma valencia yamaha gibi gitar markaları alın diyenler var.ortalama iyi bi gitarın fiyatı ne kadar olur?ayrıca gitar ogrenmek için illa da kursa gitmem şart mı?(gitar konusunda sıfır bilgim var.)

Eğer gerçekten ciddi bir eğitim almak istiyorsanız klasik gitar kariyeri ve tecrübesi iyi bir hoca ile çalışmanızı öneririm. Kendi kendinize öğreneyim derseniz ileride düzeltilmesi güç birçok teknik hataların yerleşmesi kaçınılmazdır.
Önerebileceğim gitar Admira Juanita olacaktır. Mutlaka daha iyi gitarlarda vardır. Valencia yada Yamahanın alt modellerini önermem.
Bunlar benim tecrübelerim farklı düşünen arkadaşlarda burada size cevap yazacaktır.
Müzik dolu günler dilerim.

kurtcobain
06-14-2008, 12:11
çok teşekkür ederim.ayrıca ben klasik gitar mı almalıyım yoksa akustik gitar mı alıp başlamalıyım?

beneklihoroz
06-14-2008, 13:12
Bencede admira-valancia-yamaha gitarlardan başlangıç seviyesinde en güzel gitar admira' ya ait. Klasik müzik için tabiykide klasik gitar alınmalıdır.