PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flamenko gitar alacağım..?

MOSAD
06-17-2008, 23:03
Merhabalar arkadaşlar.
Gitar eğitimime başlayalı 2 yıl olacak ve 2 yıldır dayımın Prodencio mod12 (yanlış yazmış olabilirim) gitarını kullanmaktayım. Tınısı hiç fena değil ama flamenko eğitimine başladığımdan beri gitar artık zorluyor çalmamı. Eşiği yüksek ve çok fazla indiremiyorum volume kaybı olacak diye.
Gitar Hocam gitara başladığım günden beri kenara para at ilerde flamenkoya başladığında iyi birşeyler alırız diyordu ve artık zamanı geldi. 1000-1500 euro civarı bütçe ayırabileceğim. Aslında bu yaz ispanyaya gidecekti hocam ve oradan bi gitar alıp getirecekti bana ama gitme işi yalan oldu ve ben artık arayış içerisine girdim. İspanyadan bile getirtmeye razıyım ama nasıl olur, olmaz mı, yada olsada uçakla kargoda falan hasar görür mü herşey düşündürüyor. Türkiye'de iyi kalitede neler bulabilirim bilmiyorum. Hocamlada görüşme fırsatım olmadı bu sıralar ve yaz sonuna kadar görüşemeyeceğim. Bilgisi olan var mı arkadaşlar? İspanya'dan falan getirtebilme imkanım var mıdır?

ahmetgitar
06-18-2008, 20:06
Yurtdışı için söyleyeyim,orada uygun biraz daha ancak birisinin getirmesi(ya da senin gidip alman) lazım. Aksi takdirde gümrüklü mal olarak işlem görüyor ve yüzde 18 gümrük vergisi artı diğer birkaç kalemde artıyor devlete ödeyeceğin para. Biraz ucuza alman da o şekilde sana bir zarar olarak dönebilir. Ya sen git ya güvendiğin birisi alsın gelsin ya da Türkiye'de bul bir gitar derim.

Benavent
07-01-2008, 10:10
ceyhun beyle iletişime geçerseniz yardımcı olur,ispanyadan burguet
getirmişti bir arkadaşı ama ankaradalar maalesef

olcayland
07-22-2008, 11:10
Merhabalar arkadaşlar.
görüşemeyeceğim. Bilgisi olan var mı arkadaşlar? İspanya'dan falan getirtebilme imkanım var mıdır?...........

flamenko gitar kasası az daha ince balkonu yüksek ve orta sertlikte bi ağaç olması gerekiyormuş oda sustein süresinin kısa olması içinmiş benim bildiğim bu. gitar alacaksan yaptır derim ben