Orijinalini görmek için tıklayınız : GiTaR
gitar çalmaya yeni başlayacağım.Hang, marka ve hangi model olmalı
Eğer klasik gitar öğreneceksen admira juanita derim.
mavinehir
06-24-2008, 21:27
istanbul da admira nerede var acaba.veya istanbula diğertillerden spariş vermek mantıklı olur mu?admiranın 4p veya 5p sni almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
ahmetgitar
06-25-2008, 01:05
Alhambra olmasın ???
ahmetgitar
06-25-2008, 02:36
Alhambra ise tünelde LayLayLom var,orada olmalı. Başka mağazada var ise bilmiyorum lakin orada yaşamıyorum. :)
istanbul da admira nerede var acaba.veya istanbula diğertillerden spariş vermek mantıklı olur mu?admiranın 4p veya 5p sni almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi önce fiyat aralığını tespit etmen lazım ..eğer alhambra 4p ile admira juanitayı karşılaştırırsak bu haksızlık olur. Çünkü fiyatları ve düzeyleri farklı gitarlar.
mavinehir
06-25-2008, 21:13
alhambra ,evet yanlış yazdım.fiyat daha çok 4p gibi olmalı.başka marka tavsiyeniz varsa oda olur.
cort_guitarist
08-17-2008, 03:54
Kesınlıkle Ama Kesınlıkle Cort Derım Bu Gıtarların Agacları Dıgerlerıne Gore Daha ıyı Sapları ınce Yapıyor Bıraz Daha Cort Fırması Ve Klavye Oldukca Rahat Ben Kullanmanı Tavsıye Ederım Fıyat Performans Oranı Cok Yuksektır Bu Gıtarlarda Baslangıc Ve Orta Sevıye Gıtarıstler ıcın ıdeal Bence..ac 12 Ya Da Ac 15 Modellerınden Bırını Alabılrsın Ama ıkısı Arasında Pek Bır Fark Yok Zaten Ben De Ac 12 Var Tavsıye Ederım Tekrar8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.