Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 Saatlik Eğitim Videosu ...
dungeonkeeper20
06-26-2008, 14:41
Mrb Arkada$lar.. Öner Yavuz Hocamızın HazırLamış oLduğu 15 saatlik Eğitim Cd videosu ( 17 VCD ye eş değerdir ). Gitarı Yeni Başlayanlar Yada Başlamış ama ortada takılıp kalanlar için yani kısaca herkes için faydalı bir eğitim videosudur..
Bu 15 saatlik eğitim cd leri 2 DVD den oluşmaktadır. Toplam 70 Ders Bulunmaktadir. Gitarı Yeni Öğrenmeye Başlamış Bir Kişi Bu 70 dersi anlayarak dinlerse , ve gitar da uygulamalı bir şekilde çalışırsa , Bir Barda Bir Kafede Çalacak Duruma Gelmektedir.
Eğitim Cd lerini almak isteyenler yada göz atmak isteyenler burdan bakabilir : http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ONER_YAVUZ/
youtube öner yavuz yazarak derslerini görebilirsiniz. ama youtubedeki dersler dvd de bulunan derslerin 3 de 1 i dir.. eğer endişesi olanlar varsa youtubede öner yavuzu izleyip sonra kararınızı verin derim..
Hepinize Ba$aRıLaR. :)
'Bir Barda Bir Kafede Çalacak Duruma Gelmektedir':(
'15 saatlik gitar videosu' isimli bir başlıkla karşılaşınca insan heyecalanıyor.Arkadaşlar 'klasik gitar' üzerine benzer videoların olduğunu biliyorum,bunlardan önerdikleriniz varsa almak isterim.Teşekkürler...:)
sologitar
06-26-2008, 21:32
Merak ettim??? Aslında yorum yazmaya gerek bile görmedim fakat, gitar çalmaya hevesli ve çabucak öğreniyim cafede barda çalıyim diye kendine hedef edinmiş ne kadar insan vardır?????? yada varmı hakikaten böyle hedefleri olanlar.???
dungeonkeeper20
06-26-2008, 22:02
dostum çok iyi öğretiliyor dersler. nası kolay anlarsan öyle gösterilmiş. bu işten ben para falan kazanmıyorum. öner yavuzu dahi görmedim yani sadece size faydam olsun diye yazdım. ben 3 aydır bu setten çalışıyorum arpej bare falan basabiliyorum çiftsesliye geçicem .. başarılar hepinize
beneklihoroz
06-26-2008, 22:07
Merak ettim??? Aslında yorum yazmaya gerek bile görmedim fakat, gitar çalmaya hevesli ve çabucak öğreniyim cafede barda çalıyim diye kendine hedef edinmiş ne kadar insan vardır?????? yada varmı hakikaten böyle hedefleri olanlar.???
Arkadaşlarımdan klasik gitar çalan kimse yok. İşin ilginç tarafı: Klasik gitar çalan birilerinin olduğunu sadece internetten biliyorum. Şimdiye kadar klasik gitar çalan biriyle karşılaşmadım(çevremde). Herkes ritim, elektro veya bass çalıyor. Hepsininde hedefinde cafede barda çıkmak, sahilde gitar çalmak var.
sologitar
06-26-2008, 23:21
Benin çevremde de klasik gitar çalan sayılı, hatta klasik gitarı geçiş olarak görenler çoğunlukta. Bazen ben neden bu yola girdim diyorum cevabı hemen çıkıyor ortaya klasik müziği seviyorum severek dinlediğim müziğe ulaşabilmek istiyorum. Sahilde barlarda gitar çalmak isteyenlerede saygı duyuyorum her insanın ideali, zevkleri farklıdır.
Ama şu var müziği sindirmek birşeyler katabilmek kısa sürede olacak şey değil. Bare basmak, akor basmak, arpej çalabilmek bunları yapabilen gitarın hakkını vermiş sayılmaz gitarın dünyası apayrı. Hakkını verebilmek lazım ben başka türlü düşünemiyorum malesef.
dungeonkeeper20
06-27-2008, 00:47
bence klasik gitar bir geçiş değildir. her enstrümanın kendine has güzelliği ve zorluğu vardır. bass elektro çalarsın ama klasik çalamassın buda öyle bişey
klasikdeki yapılan şeyler bass da elektroda olmuyor
biri elektro yu çok ii çalıyor olabilir ama klasiği çalamaz
dostum çok iyi öğretiliyor dersler. nası kolay anlarsan öyle gösterilmiş. bu işten ben para falan kazanmıyorum. öner yavuzu dahi görmedim yani sadece size faydam olsun diye yazdım. ben 3 aydır bu setten çalışıyorum arpej bare falan basabiliyorum çiftsesliye geçicem .. başarılar hepinize
üç beş akorla, arpejle vs. ses çıkarmak gitar çalmaksa bunun için DVD ye bile gerek yok..
Gerçek gitarı tanımanızı, tanıtmanızı hedeflerin bar olmadığı konser salonları olduğu uzun süreli ciddi eğitimi gerektiren sanatsal tarzı ile Klasik Gitarı öne çıkarmamız lazım diye düşünüyorum.
Birçok gencimiz gitarı sadece rock konsererinde dinlediğinden gerçek gitarın tadını bilmemektedir...ben 1978 yılında Artvinde Klasik Gitarı keşfettiğimde çevremde k.gitar çalan yoktu. Yani demek istediğim biraz araştırmacı olacağız.
Amaç hava atmak günü kurtarmak yada barda para kazanmaksa sorun yok..dvd mividi herşey işinize yarar..
Saygılar...
Allemande
06-29-2008, 22:46
Lütfen biri kafama sert birşeyle vursun.
tşk.
kurtcobain
07-07-2008, 14:47
Gitar kursuna hiç gitmedim ve gitara yaklaşık 1 ay once gitar alarak başladım.Nette gitar dersleri vardır diye araştırırken Youtube'da Öner Yavuz'un videolarına rastladım ve izledim.şuan bayağı bir ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum sağolsun kendisi.Anlatışı okadar samimi ve iyi ki bende bu seti almayı düşünmüyor değilim.:).
fernando
07-07-2008, 16:08
"Bir Barda Bir Kafede Çalacak Duruma Gelmektedir"
Önce kafede çalmayı öğrenceksiniz,sonra barda çalacaksınız,bu böyledir..cümleyi düzeltmek istedim..:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.