PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gitar çalmaya yeni başlayacağım

benben
06-29-2008, 22:41
slm arkadaşlar ben gitar çalmaya yeni başlayacağım gitar kursuna gideceğim ama kursun başlamasına daha yaklaşık 1buçuk 2 hafta o zamana kadar boş durmak istemiyorum en azından notaları filan öğrenmek istiyorum hocalara ulaşıp gitar konusunda yardım alacağım ama kurs başlayana kadar kendimi nasıl geliştirebilirm lütfen yardım edin....:confused:

erdem08
06-29-2008, 22:54
slm arkadaşlar ben gitar çalmaya yeni başlayacağım gitar kursuna gideceğim ama kursun başlamasına daha yaklaşık 1buçuk 2 hafta o zamana kadar boş durmak istemiyorum en azından notaları filan öğrenmek istiyorum hocalara ulaşıp gitar konusunda yardım alacağım ama kurs başlayana kadar kendimi nasıl geliştirebilirm lütfen yardım edin....:confused:

kurs başyana kadar sadece nota bilgielrini geliştir..kendi kendine gitar çalma derim

benben
06-30-2008, 17:49
peki bunu nasıl yapacağım

kurtcobain
07-07-2008, 14:50
bana arkadaşlarım parmaklarını aç demişti ilk başta egzersizlerle.

sabirsiz
12-23-2008, 18:04
kurs başyana kadar sadece nota bilgielrini geliştir..kendi kendine gitar çalma derim

bende nota okumayı öğrenmek ve bunu geliştirmek istiyorum bun unasıl yaparım
elinizde listeler yada e-kitaplar varmı yada bunları nasıl bulabilirim

serkanfeels
02-23-2009, 16:47
arkadaşlar ben gitar çalmaya yeni başlıcağım.geçen gün 40 liraya kios marka ufak bir klasik gitar buldum.87cm.boyx33cm.genişlikx8cm.yükseklik.gitar çalmaya bu gitarla başlanır mı?