PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wolf

Jan Valjan
07-04-2008, 18:15
Bu benim gitarımın markası. Yeni aldım. Acaba haqqında bilginiz varmı? Lütfen paylaşın.

erturkaktalay
07-04-2008, 23:19
gitarınızın özellikleri: kontrplaktan yapılmış,kalın bir vernik sürülmüş,üzerine değişik renkler sürülmüş ve yaklaşık piyasa fiyatı çok ucuza olup yeni başlayan gitarcılar için çok pahalıya satılan bir gitardır.bu arada benim için o gitarın tek güzel özelliği o kadar bakım adında ağaca(kontrplağa) zarar verilmiş olsa bile tok ve dolgun ses çıkartıyor olmasıdır. inş. gitarını ilerlettiğinde sende anlarsın sana yetmediğini gitarının ve gitarın senin bir parçan olduğunu ve onuda hissetmen gerektiğini (duygularına tercüman olduğunu)anlarsın.saygılar ertürk

Jan Valjan
07-05-2008, 11:57
Teşekkür ederim. İnan ki, hiç bir bilgim yokdu gitarım hakkında. Çok yardımcı oldun. Peki Bu gitar bana ne zamana kadar.yeter. Yanı bu gitardan sonra hangisini kullanmalıyım?:D

beneklihoroz
07-05-2008, 17:04
Teşekkür ederim. İnan ki, hiç bir bilgim yokdu gitarım hakkında. Çok yardımcı oldun. Peki Bu gitar bana ne zamana kadar.yeter. Yanı bu gitardan sonra hangisini kullanmalıyım?:D
Başlangıç seviyesi gitarları; başlangıç seviyesini geçene kadar yeter bence. Bu sürede sana bağlıdır.

erturkaktalay
07-06-2008, 00:07
benekli horoza katılıyorum. ne zamn kendin yaptığın müziği duymaya başlarsın o zaman gitar senin için yetersiz kalır.gitar markası için önerebileceğim bir gitar yok.ancak sen sana hissettiren gitarı bulabilirsin ya tabi bunun için çok gitar denemen lazım(marka bile olsa baynı marka aynı model aynı ses güzelliğini vermiyor değişken bir durum bu sonuçta ağaç:) )