PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flamenko çalan Arkadaşların Yorumlarını Bekliyorum

olcayland
07-15-2008, 15:31
ben 3 -4 yıldır barlarda gitar çalıyorum 4-5 yıllıkta enstrüman yapımı mazim var şimdi flamenko dersleri almaya başladım solea ile başladık flamenkonun bana faydalı olacağını düşünüyorum yaptığım işe renk katar diye düşünüyorum. İlgilenen arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum:)

Allemande
07-15-2008, 17:52
Merhaba Olcayland
çalış çal gönder lütfen .Burada yorum için yeterli birikime sahip bir dolu kullanıcı var.

ps: ne metod takipediyor ve kimle çalışıyorsun

Vesselam

MOSAD
07-15-2008, 18:39
Kesinlikle çok büyük bir artısı olacaktır Size. Benim bir arkadaşım vardı cafelerde barlarda pop çalıp söyleyen, sonra flamenkoya başladı 1 senelik eğitimle flamenko tekniklerini pop parçalardaki akorlara falan uyarladı çok çok daha iyi bir konuma geldi. Hatta kendini baya kaptırdı flamenko aşığı oldu kendini işinden çok flamenkoya adadı :)

olcayland
07-16-2008, 08:28
Merhaba Olcayland
çalış çal gönder lütfen .Burada yorum için yeterli birikime sahip bir dolu kullanıcı var.

ps: ne metod takipediyor ve kimle çalışıyorsun

Vesselam

walla ne metod bilmem ama hocama güveniyorum koray hatipoğlu ricardo mayanoyla birlikte çalıştı filan sarışın mavi gözlü 29-30 yaşlarında

sebo1907
09-12-2008, 00:04
gerçekten de flamenko çalmak çok zevkli ne bilim hem çalan açısından hem dinleyen açısından ben her akşam bi restoranda klasik müzik yapıyorum aradada flamenko parçalar çalıyorum dinleyicinin hoşunada gidiyo hem göze hitap ediyo hem kulağa

tomatito
09-20-2008, 22:03
bende senin gibi başladım 5 yıl barlarda gitar çaldım hep istediğim flamenko gitara başlamam biraz geç oldu(2,5 sene) ama en azından şuanda ölsem gözüm açık gitmicem ona eminim.seni zorlucak noktalar(klasik eğitimin yoksa)en azından 1,5 sene klasik gitar eğitimi alman lazım ne kadar birbirinden farklı iki ayrı dünya olsalarda inan çok ama çok önemlidir flamenkoya başlayan gitarcı için.tabi en önemliside öğreten hocandır.zaten bunun bilincinde olan birisi direk flamenkoyla başlatmaz.başlatırsa bir müddet iyi gidebilir ama daha derin daha dolu flamenko eserlerine girildiği zaman hatanın büyüklüğü anlaşılır.
youtube de hocamla videom var eski ama idare eder sevillana
özer meriç yazarsan çıkıyo zaten.soldaki flamenko hocam ali polattır(zaten anlarsın hocanın kim olduğunu)