PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben geldim, merhaba deyin...

guitarcagatay
07-19-2008, 06:50
Merhabalar arkadaşlar...

Ankara'da verdiğim 10 aylık yarı yaşam savaşını kazanmış olmalıyım ki tek parça ve hatta yanımda eşyalarımla İstanbul'a döndüm. Eğitim yılı içinde çeşitli ($-€-£ =D) nedenlerden dolayı sitede yazamaz, "yazdıklarımı" paylaşamaz oldum. Lakin şehrime döndüğüm için içimde bir sevinç var. =))

Neden mi böyle bir konu açtım?

1 yıl oldu görüşenlerimiz de görüşürlerse konserden konsere görüşüyor. Ben geldim, hepinizi görmek istiyorum bir tarafa kaçmadan.

Nasıl yapsak? Bir buluşma ayarlasak? Gitar çalsak? ve soruların devamı...

patheticmelody
07-19-2008, 11:30
Merhabalar arkadaşlar...

Ankara'da verdiğim 10 aylık yarı yaşam savaşını kazanmış olmalıyım ki tek parça ve hatta yanımda eşyalarımla İstanbul'a döndüm. Eğitim yılı içinde çeşitli ($-€-£ =D) nedenlerden dolayı sitede yazamaz, "yazdıklarımı" paylaşamaz oldum. Lakin şehrime döndüğüm için içimde bir sevinç var. =))

Neden mi böyle bir konu açtım?

1 yıl oldu görüşenlerimiz de görüşürlerse konserden konsere görüşüyor. Ben geldim, hepinizi görmek istiyorum bir tarafa kaçmadan.

Nasıl yapsak? Bir buluşma ayarlasak? Gitar çalsak? ve soruların devamı...

Hoşgeldin Çağatay,
Seni özlemiştik. Forum bugünlerde biraz sessiz, herkes bir yerlere gitmiş sanki. Geçen seneki buluşmaya gelememiştim, bu sene olsa keşke.
Sevgiler.

sologitar
07-19-2008, 17:20
Hoşgeldin Çağatay :)) Özledik seni.

Alpersavaskul
07-19-2008, 21:12
selam çağatay gitmeden biraya gelelim mutlaka buluşma 2 de olabilir ....

not:Bende emanetin var hala ...

fernando
07-20-2008, 17:14
ben özlemedim.

guitarcagatay
07-20-2008, 17:49
İşte ergenekon'dan daha büyük bir sorun. Fernando'm gelebilirsen sen de gel de bu inanılmaz büyük sorunu nasıl çözeceğimize bir bakalım... =)))

fUAt_kirisci
07-20-2008, 21:32
Hoşgeldin Çağatay ne güzel seni onca acımasız geçen koca bir yıl ardından aramızda görmek.:)Keşke bende o buluşmalarda yer alabilsem bu konuda zaten hep bi yanım eksik inş birgün bende aranızda bulunurum.

Sewgiler selamlar...