PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : C70 Hakkında Yorum Yaparmısınız Lütfen

dj_hackeer
07-19-2008, 16:03
Selam arkadaşlar. Ben gitara başlayalı 1 yıl kadar oldu. Başlarken ucuz bir gitar almıştım. Şimdi biraz daha kaliteli bir gitar almak istiyorum. Ama gitardan anlamadığım için forumlardan yardım istiyorum. Şu ana kadar bir kaç yerde denedim şansımı yardım eden olmadı. İnşallah anlayan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyenler çıkar.

YAMAHA C70
YAMAHA nın en ucuz tam boy klasik modelidir. Fakat bu
modelin kalitesi ve tonu fiyatına göre çok dikkat çekicidir. Yeni
başlayanlar için gerçekten bulunmaz fırsattır.

Ses tahtası: Ladin
Arka ve Kenarlar: Meranti
Sap: Nato
Klavye-Tuşe: Gül ağacı
Alt eşik: Gül ağacı
Alt eşik üst eşik mesafesi. 650mm (25.59”)
Akort mekanizması: Altın rengi
Cila: Natural

şimdi ben C70 düşünüyorum. ama yapıldığı ağaçlar falan hakkında bilgim yok. hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum. sadece nato sap için en sağlam ağç diye duymuştum. gerisi hakkında hiç bir fikrim yok. bu gitarı daha önce denemiş, hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. tavsiye edermisiniz? sizce nasıl bir gitar?.
benim kafam esasen yamahanın başlangıç seviyesi gitarı olmasından karışıyor. ben geçen yıl 80 ytl ye almıştım gitarımı o da başlangıç seviyesi. bunda verdiğim paraya değer kaliteyi görürmüyüm ve beni uzun yıllar idare edermi merak ediyorum?

YAZI BİRAZ UZUN OLDU SIKILIP OKUMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLAR OKUMADAN DİREK YORUMUNU YAPSIN LÜTFEN. BUNU KİM OKUYACAK DİYE SAYFAYI KAPAYIP GEÇMEYİN YARDIMA İHTİYACIM VAR :).

ama okursanızda sevinirim tabi. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için. iyi çalışmalar.

ahmetgitar
07-19-2008, 17:10
Ben severim C70,yeni başlayanlara da öneririm ancak senin gitara başladığın bir yıl olmuş, şayet bir yıllık bir seviyeye ulaşabildiysen daha iyi bir gitar düşünebilirsin.
Ancak fiyatına göre bence iyi bir gitardır.

Başarılar dilerim.

dj_hackeer
07-19-2008, 18:23
Teşekkür ederim yorum için. Ben kendi halime evde veya bazen de arkadaşlarla eğlenmek için çalıyorum sadece. 300 ytl civarı bütçe ayırdığım iin bu iyi olur diye düşündüm ? tonu falan nasıldır ? ( Bendekinden iyidir o kesinde :D )

erdem08
07-19-2008, 19:00
Selam arkadaşlar. Ben gitara başlayalı 1 yıl kadar oldu. Başlarken ucuz bir gitar almıştım. Şimdi biraz daha kaliteli bir gitar almak istiyorum. Ama gitardan anlamadığım için forumlardan yardım istiyorum. Şu ana kadar bir kaç yerde denedim şansımı yardım eden olmadı. İnşallah anlayan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyenler çıkar.

YAMAHA C70
YAMAHA nın en ucuz tam boy klasik modelidir. Fakat bu
modelin kalitesi ve tonu fiyatına göre çok dikkat çekicidir. Yeni
başlayanlar için gerçekten bulunmaz fırsattır.

Ses tahtası: Ladin
Arka ve Kenarlar: Meranti
Sap: Nato
Klavye-Tuşe: Gül ağacı
Alt eşik: Gül ağacı
Alt eşik üst eşik mesafesi. 650mm (25.59”)
Akort mekanizması: Altın rengi
Cila: Natural

şimdi ben C70 düşünüyorum. ama yapıldığı ağaçlar falan hakkında bilgim yok. hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum. sadece nato sap için en sağlam ağç diye duymuştum. gerisi hakkında hiç bir fikrim yok. bu gitarı daha önce denemiş, hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. tavsiye edermisiniz? sizce nasıl bir gitar?.
benim kafam esasen yamahanın başlangıç seviyesi gitarı olmasından karışıyor. ben geçen yıl 80 ytl ye almıştım gitarımı o da başlangıç seviyesi. bunda verdiğim paraya değer kaliteyi görürmüyüm ve beni uzun yıllar idare edermi merak ediyorum?

YAZI BİRAZ UZUN OLDU SIKILIP OKUMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLAR OKUMADAN DİREK YORUMUNU YAPSIN LÜTFEN. BUNU KİM OKUYACAK DİYE SAYFAYI KAPAYIP GEÇMEYİN YARDIMA İHTİYACIM VAR :).

ama okursanızda sevinirim tabi. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için. iyi çalışmalar.
--------------------------
Aynı fiyat aralığındaki Admira Juanita Yamaha c-70 den hem ses, hem kalite olarak çok daha üstündür.
Yamaha c70 kontplak admira Juanita masif maun, kapak ladindir. ikiside öğrencilerimde var ve çok iyi tanıyorum. C70 e verilen para yamahanın reklamına gider.. Ancak daha üst modellerinde iyi gitarlar var yamahanın. admiradan şaşmayın yenibaşlayanlar.

brainick
08-03-2008, 13:02
tunelde laylaylom da rosa marka gitarlar var ve fiyat performans oranı c70 e göre daha iyidir ben onu kullanıorum 1 senedir ve memnunum gitar modellerini incelemeni tavsiye ederim yamaha ya nispeten tonları daha iyi ve ağır bir gitar...