Orijinalini görmek için tıklayınız : Başarı dilekleri...
fernando
08-20-2008, 10:39
Şu sıralar sınav haftası,müzik öğretmenliği,konservatuar vs.birçok sınavlar bu ay içerisinde yapılmaktadır...
Sınava girecek olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.Herşey istediğiniz gibi olur.:)
saygılar..
Bütün arkadaşlara başarılar dilerim.
bu sınavlar gerçekten çok stresli olur; herkeze başarılar...
Selamlar...
Başta Bilal ve Fuat olmak üzere tanımadığım tüm diğer arkadaşlara başarılar dilerim.Sınavların sonucu ne olursa olsun eminim hepiniz canavar gibi gitarcısınızdır.Bu işe gönül vermeniz hepsinden daha önemli.Elinizden geleni yapın gönlümüz sizden yana...
Saygılar...
fUAt_kirisci
08-20-2008, 22:33
Arkadaşlar,gerçekten bu konuyu gördüm çok mutlu oldum.Bu sınaw işleri her yönden çok zor psikolojik,maddi,manevi vb ve bu sıkıntı içerisinde başarı dilekleri almak çok iyi.İnşallah herkesin gönlüne göre olur,istediği yerler olur ve burada güzel haberlerimizi sizinle paylaşırız.
Hepinize sonsuz teşekkürler...Sevgiler.
beneklihoroz
08-20-2008, 22:56
Benim sınava hazırlık yetişmedi artık seneye ne yapalım. Marmarayı deniyorum bu yıl; sadece sınavın bir havasını almak için. Girenlere başarılar umarım istedikleri yerleri kazanırlar.
fernando
09-07-2008, 15:47
Ben kazanamadım,bilginize..Sizlere layık bir öğrenci olamadım..:)
saygılar..
beneklihoroz
09-07-2008, 16:29
Ben kazanamadım,bilginize..Sizlere layık bir öğrenci olamadım..:)
saygılar..
Bende kazanamadım sağlık olsun ;D Bu yıl yeterince sürem yoktu hazırlanmak için.
ahmetgitar
09-07-2008, 18:50
Müziği bir sınav kazanmak-kazanamamak olarak düşünmemeli;
müzik hayattır ve bata çıka ilerler; bu onun doğasıdır,
güzelliğidir de.
fernando
09-07-2008, 19:40
Artık askere...
Biraz da orada batar çıkarız..olur biter..:)
ahmetgitar
09-07-2008, 23:19
Artık askere...
Biraz da orada batar çıkarız..olur biter..:)
Hımm işte bu düşündürücü :(
Ah şu askerlik! Ne denir ki...
Diyemedim de.
Yakın zamanda gidiyorsan sana hayırlı teskereler dilerim, umarım rahat geçer.
Selamlar...
Ahmet'e katılıyorum.Müzik hayatın ta kendisi bata çıka ilerliyorsun.Pes etmek yok işin en can alıcı noktası bu.Ayrıca sınav sizin iyi olup olmadığınızı gösteren birşey değildir.Sağlık olsun.
Saygılar...
fUAt_kirisci
09-12-2008, 11:41
Arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm ama yukarıda da bahsedilen gibi biliyosunuz sınawlar büyük stres içinde geçiyor yani yaşamayan bilemez gerçekten anlatmakta yetmez çok iyi anlıyorum ama hiç bir şey bizleri gitarsız müziksiz bırakamaz bence hiç birşey içinde hiçbir zaman geç değil daha çok yolumuz var Hepiniz için önümüzdeki dönemlerde şimdiden başarılar dilerim...
Bende girdim sınavlara niğde müzik öğretmenliğini kazandım.Dİlerim hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Sevgiler....
ahmetgitar
09-12-2008, 18:44
Bende girdim sınavlara niğde müzik öğretmenliğini kazandım.Dİlerim hepimiz hedeflerimize ulaşırız. Sevgiler....
Tebrikler, çok sevindim!
Sana mutlu ve verimli bir okul hayatı dilerim. :)
fernando
09-15-2008, 19:21
Tebrik ederim fuat:)
Sevgili Fuat sınavı kazanamadığımda herkes üzülmüştü,lakin ben hiç üzülmedim.Sadece,sınav sonucunun açıklandığı günden bugüne elime gitarı hiç almadım alamadım.Psikolojik birşey mi bilmiyorum ama, sanırım bu konuda zorluk çekeceğim,sadece buna üzülüyorum,almak istiyorum ama alamıyorum...
İlk kez sınava girdim,kazanamadım...
Kısa bir zaman sonrasında bugün, girmiş olduğum sınav ile ilgili birşeyler öğrendim,buna çok üzüldüm...
Şöyle demeliyim ki,gidişim suskun olacak ama dönüşüm muhteşem olacak...:)
saygı ver sevgilerimle...
fUAt_kirisci
09-15-2008, 22:42
Merhaba fernando kardeşim walla ne denilse yalan oluyor bu sınawlardan sonra.Yani klişe sözler öyle düşünme gitara küsme falan deniyo ama gerçektende öyle:)yani çok anlık bir olay ben seni çok iyi anlıyorum.Kazanmak yada kazanamamak olay buna bağlandığında helede geleceği ilgilendiren bir olay olduğunda iş çığrından çıkıyor.Hiç kimsenin müzik bilgisi, iyi enst. çalması bir sınawı yüzde yüz kazanacağı anlamına gelmiyor. Kesinlikle olayın tümüyle seninle ilgisi olmadığını biliyorum. çok örneğini gördük yani uzun lafın kısası bencede gelişin muhteşem olsun ki olacağına inanıyorum canını hiç sıkma... We biz gitar gibi eşsiz bir enstrümana aşık olduğumuz için zaten kazanıyoruz bence.
Sevgiler saygılar........
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.