PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskisi gibi talep yok mu siteye? Kayıt yollanmaz oldu :(

MOSAD
08-21-2008, 09:36
Eskiden sık sık kayıtlar yollardı hocalarım, abilerim, ablalarım, arkadaşlarım :)
Artık bakıyorumda tek tük çok nadir yollanıyor.
Yeni üye olan arkadaşlarımızda var fakat onlarda hiç kayıt falan yollamıyorlar. Acaba yeni başlayanlar çekiniyorlar mı kayıt falan yollamaya?

ahmetgitar
08-23-2008, 01:12
Birkaç sebebi olabilir;
*ülkemizde şuan var olan ve aslı taş devrinden kalma çağdışı yönetimin youtube sitesine yasak koyması
*birçok üyenin tatilde olması
*tatilde olmayan üyelerin de sıcaklar sebebiyle rehavet içerisinde olması vb.

CemGunenc
08-23-2008, 04:48
Ahmedin dediği gibi. Bence Eylül ortalarında herkes hareketlenir.

ÖzgürSaglam
08-23-2008, 07:02
sevgili dostlar hiç merak etmeyin, ahmet gerçekten çok iyi açıklamış aslında. Düşünsenize şehirlerimiz bile boşalıyor bu mevmislerde, her zaman yaz dönemi böyle olmuştur. Sadece yaz dönemi değil sınavlar dönemide, yaklaşık olarak okulların sınavları 2-3 hafta ara ile benzerdir, bakın o dönemlerde de benzer durumlar olmuştur, sitenin özelliğinden dolayı akademik bilgiye yönelik yada sanatsal çalışmalara yönelik çalışmalarımızı paylaştığımızdan güç ve zaman bulamıyoruz bu dönemlerde.

Sevgiler

fernando
08-23-2008, 09:21
sezonun ilk açılışını ben yapacağım merak etmeyin:)))

MOSAD
08-23-2008, 09:39
Sabırsızlıklıka sitenin yeniden hareketlenmesini bekliyorum o zaman :)

fernando
08-23-2008, 09:46
Site çok hareketli aslında,
popçular ve topçular arasında maç sürüyor..:)

MOSAD
08-23-2008, 11:45
Ahahah hiç gülceğim yoktu hakikaten öyle :D

ahmetgitar
08-23-2008, 14:09
Abi bakın gitar öğretecezzz diyonuz öğretmiyonuzz. Boşamı(mı yı ayırmadım bilerek) üye oldum ziteyee
:D

cort_guitarist
08-23-2008, 15:45
hareketlensin ya paylasım artsın bırkac kısı dısında kımse ne konu acıyor ne de soru cevap vb. ben daha yenıyım boyle gordum ama buradan bırseyler ogrenebılecegımı umuyorum . ufak capta bıseyler ogrendm zaten:) yakında sorulara cevap verecegım