PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gitarist arıyorum(Ankara)

The Devil's Trill
08-29-2008, 11:23
Merhaba herkese.Ankara'da yaşıyorum ve burda okuyorum.Gerçekten iyi bi düzeyde ney üflüyorum ve onun kadar olmasa da yan flüt çalıyorum.Gitar ve ney ile Yansımaların yaptığı müzik tarzında bi müzik yapmak istiyorum.Eğer bakmak isterseniz nasıl oluyo ney ve gitarla yapılan müzik Youtube'dan Doğan Canku-Yansımalar sultaniyegah sirtoyu tavsiye ederim veya yansımalar sonbahar olabilir.Ciddi anlamda bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar varsa ne güzel.Belli bi süreden ve repertuardan sonra cafelerde çalabiliriz.Haftanın belli bi günü bi belirlenip o gün stüdyo çalışması olabilir malum öğrencilik de var o yüzden.Bu tarz müzik yapmaktan hoşlanan biri varsa burdan irtibata geçebiliriz.:)

erturkaktalay
08-29-2008, 12:17
exe_487@hotmail.com
istersen bir konuşalım eğer kafalarımız ve zamanlarımız uyuşursa neden olmasın

tuncer-onder
12-19-2008, 13:49
Merhaba,
ilanini gorunce cok sevindim cunku ben de uzun suredir beraber calabilcegim bir neyzen ariyordum. Yurtdisinda ve Turkiye de solo olarak ve cesitli guruplarla tur muzigi ve klasik muzik konserleri verdim, Ben klasik gitar okudum ama 4 senedir perdesiz gitarla da ugrasiyorum eger ilgilenirsen en kisa surede benle temas kurabilmen icin telimi veriyorum...

05348607583

Tuncer onder