PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aygız Düzenleme :Ahmet KANNECİ

humar
12-04-2008, 23:46
3vnXUrddtpk

humar
12-06-2008, 23:12
Bu çalışmayı forumda şan-gitar şeklinde paylaşmak biraz tereddüt yaratsada ,biraz mantıkla bunun üstesinden gelebildim.
Sevgili Ahmet,müzikal yorumunu değerli bulduğum için seninle bu videoları herkesten önce paylaşmak istedim.Youtube daki mesajını Dilek ile birlikte defalarca okuduk, ,tekrar-tekrar teşekkür ederim.
Bu arada Selçuk bey bayram hediyenizi güle güle dinleyin.Hepinize iyi bayramlar...

ÖzgürSaglam
12-07-2008, 00:16
Sevgili Sinan seni 3. Türkiye Gitar Buluşmasında tanıma fırsatı buldum, yapmış olduğunuz çalışmalar bu ülkedeki en önemli eksikliklerden birini dile getirmekte kanımca, Bekir Küçükay ve 2006 yılında kaybettiğimiz rahmetli Ömer Yılmazın çalışmalarını bana hatırlattı..

Gitaristlerin en büyük eksik kaldığı konulardan biridir oda müziği Ahmet Kanneci ile 96-97 yıllarında yapığım söyleşide böyle demişti "Geçen gün 2.5 milyonluk Makedonya’ ya gittim ve 100 tane koro olduğunu öğrendim." http://www.klasikgitar.org/forum/showthread.php?t=24 aslında ülkedeki müzisyenlerin en büyük problemi sadece gitaristlerin de değil belkide, tabiki bunun bir çok nedeni var; Yorumcular açısından teşvik, besteciler açısından teşvik, kurumlar arası iletişim, gitaristlerin diğer müzik ortamlarında yakaladıkları fırsatlar "müzik yada sanat festivalleri gibi" bu konu hakkında da terci korad gitar ikilisi ile 2004 yıllında yaptığım bir başka söyleşinin konuya tam uyacağını sanyorum http://www.klasikgitar.org/forum/showthread.php?t=19

Ben tekrar çalışmalarınızda başarılar diler, daha çok çalışmalarınızı da görmek istediğimizi bildirmek isterim, sevgiler

humar
12-09-2008, 11:01
Hepinize tekrardan teşekür ederim.
Sevgili Özgür SAĞLAM desteğiniz için bir daha teşekkürederim.Bahsi geçen sanatçılarla(Bekir KÜÇÜKAY-Ömer YILMAZ) anılmak doğrusu bizi çok mutlu etti.Sizin benzer çalışmalarınız olduğunu takip edenler bilirler.3.Türkiye Gitar Buluşmasında bu çalışmalardan oluşan bir dinleti vermiştiniz.Bunun yanı sıra youtube dan,çalışmalarınızı takip etiğimi ve hatta 'Nana' isimli eseri sizin yorumlarınızı da seyrederek oluşturduğumuzu belirtmekte fayda görüyorum.
Sevgili mavinehir Kanatları Gümüş adlı eserin insanda bıraktığı hüznü iyi yakalamışsın.Benim küçüklüğümden bu yana aklımda olan bir ezgi,halende taşırım o hüzünlü ezgiyi.
Ve sevgili Hakan(esteban667),Tokat'ta sizinle geçirdiğim zaman sürecinde gitar yorumumda inanılmaz değişiklikler oluştu.Sizinle gitar müziğini paylaşmak ve yaşamak benim için büyük bir mutluluk.Sivas'ta ve Tokat'ta vermeyi planladığınız konserler bence bu ülkede oluşacak olan klasik gitar tarihi için önemli bir süreç.Asıl ben sizin bu konserlerde çekmiş olduğunuz kayıtları bize hediye etmenizi sabırsızlıkla bekliyeceğim...

nezihi gulec
03-02-2009, 20:48
Bugün gerçekten içmeden sarhoş oldum.
Çok etkiledi beni yorumlarınız.Daha önceki mesajımda da
belirttiğim gibi hepisini indiriyorum ve tekrar tekrar
dinleyeceğim.
Rüya gibi ,tüy gibi hafif hafif dokunuyor okşuyor
kalbimizi o güzel sesler.
Tekrar tekrar tebrikler.
Sevgilerimle,

humar
03-03-2009, 22:29