PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarrega'dan Etude in Em

patheticmelody
03-11-2007, 21:09
Kısa bir parça daha, Tarrega'dan Etude in Em.

http://www.4shared.com/file/12090481/bf08e3f1/TarregaEtudeInEm.html

Daha uzunca parçalar da yolda, tökezlemeden çalarsam göndereceğim. :D

CemGunenc
03-13-2007, 19:59
Selçuk bey gitar çalmanın yaşı varmı diyen öğrencilerime sizin videolarınızı gösteriyorum.İnanın sizdeki azim ve aşk bir çok genç gitarseverde yok.

Not:Tabiki hemfikirz O0 :) Çağataydan yeni videolar bekliyoruz

patheticmelody
03-13-2007, 20:28
Selçuk bey gitar çalmanın yaşı varmı diyen öğrencilerime sizin videolarınızı gösteriyorum.İnanın sizdeki azim ve aşk bir çok genç gitarseverde yok.

Valla sevgili Cem haddimi bilerek yavaş yavaş çalışıyorum, 2 ay önceye göre daha iyiyim, yeri gelecek eğitimini almadığım konulara (mesela tremolo) geldiğimde ya da biraz yönlendirilme ihtiyacı hissettiğimde ben de bir hoca tavsiyesi alacak ya da belki bir süre ders bile alacağım. İlerde ben de sizler gibi zor eserleri çalmak istiyorum (olayın en güzel yanı da bu galiba, hep daha zorunu hedefler olmak!) ama nereye kadar göreceğiz. Mesela Bach Menuet çalışıyorum şu sıralarda, kısacık bir parça, 15 sene önce not almışım, iyi çaldıklarım arasında gözüküyor ama gel bi de şimdi gör hala oturtamadım. Yani yaşın önemi yok değil, idrak kapasitesi yaş ilerledikçe biraz geriliyor. Ezber olayı da öyle.

Bu arada ben 27 yaşında ders alırken benim hocamın 57 yaşında bir bayan öğrencisi vardı gitara yeni başlayan. O kadar da yaşım ileri sayılmaz di mi? ;D :D ;D

beneklihoroz
03-14-2007, 00:31
çok güzel çalmışsınız bir çok kişiye çok güzel örnek oluyorsunuz. Geçen birisi bir forumda yaşım büyük olduğundan klasik gitar çalmıyacam diyor, 16 yaşındaymışta ;D tabi demişlerdir ona nomalde yaş 3-4 yaşında başlanıyor geç kalmışsın sen diye(bana bile dediler). Müziğin yaşı yoktur, gelecek vadetmesede çalışılabilir, bende makine bölümünde okuyorum ve gitar çalıyorum diye banada 2.ajdar diyorlar arkadaşlar ;D Eminim Ünlü gitaristler kimse dinlemese bile çalarlardı gitarlarını.

patheticmelody
03-14-2007, 19:04
Teşekkür ederim, elbette müziğin ve öğrenmenin yaşı yok. Hocamın sözlerini hiç unutmuyorum, yaşlılıkta gitar sizin en sadık dostunuz olacak demişti. 15 bilemedin 20 yıl sonra aktif çalışma hayatım sona erecek ve allah ömür verirse ondan sonra gitara daha fazla zaman ayıracağım inşallah.