Orijinalini görmek için tıklayınız : Luise Walker'dan (1910-1998 ) Kleine Romanze
patheticmelody
03-18-2007, 22:47
Luise Walker'dan (1910-1998 ) Kleine Romanze
Birkaç kez tökezledim affınız ola.
Sevgiler.
CK6AHiTQ6Kc
sologitar
03-18-2007, 23:03
Tebrikler ellerinize sağlık :)
Bu arada yaş konusundaki görüşleri okudum, bende geç başladım demek istiyorum... ne kadar geç 33 yıl sonra :) yani evet algılamada, özellikle parmaklarımızın esnekliğinde biraz daha problemli olabiliriz ama ben herşeyi imkan dahilinde görüyorum. Çalışmaya ve azime bağlı, eminim çok daha iyi olacak yeterki istek olsun, ki görüyorum sizde oldukça var bende de :)
Gönül isterdiki çok daha önce bu hastalık bulaşsaydı bana demekki zamanı varmış şartlarım zor olsada zamanımı iyi kullanmaya çalışıyorum...
gitarımı ve ondan çıkan sesi seviyorum :) iyiki hayatımda geçte olsa...
sevgiler saygılar....
Eline yüreğine sağlık Selçuk Abi. Kayıttaki ses kalitesi çok iyi. Ufak mikrofonmu taktınız gitara yoksa başka bir yollamı yaptınız kaydınızı?
patheticmelody
03-19-2007, 08:39
Teşekkürler Mosad, teşekkürler sologitar. Ufak bir condenser mikrofon aldım ve fena değil kalitesi mp3 kayıtlarını onunla yapacağım bundan sonra, ama video'daki kaydı onunla değil baya dolambaçlı bir yolla yaptım. Analog bir video kameram var 10 yıl önceki teknoloji, mikrofon girişine shure mikrofonu bağladım ve kasete kayıt yaptım, sonra kaseti oynatıp, dvd recorder'da CD'ye çektim. CD'yi 'de bilgisayara alıp DVD->Divx dönüşümü yaptıktan sonra gerisi malum. :p :)
selçuk bey sizi gördüğümden beri bende kayıt yapmak istiyorum;) inşallah bende yapıcam;D cesaret edip
patheticmelody
03-19-2007, 10:08
Sevgili Mary,
Bir kere başlayın, gerisi geliyor merak etmeyin :-) Tek sorun izlendiğini (izleneceğini) bilmek biraz stres yapıyor, bu da çalışı etkiliyor. Kendim için söylersem normalde video'lardakinden daha az hatayla çalabiliyorum.
daha video için cesaretli değilim ses kaydı yapıcam inşallah:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.