Orijinalini görmek için tıklayınız : El Testament D'Amelia
patheticmelody
12-07-2008, 18:31
Elimden geldiğince seslendirdim , seviyemin üstünde bir eser olduğunu biliyorum ama yine de utanmadan yükledim işte. Her zamanki gibi hatalarım var, bir de video youtube'e yükledikten sonra çok bozuluyor, hala anlayabilmiş değilim sebebini.
Sevgiler.
w6aQSne6A2Y
ÖzgürSaglam
12-07-2008, 19:58
İşte bu müziği çok seviyorum, zor bir müzik aslında ezgi sürekli olarak aynı tel üzerinde ilerlerken bir kaç cümle sonra başka bir telden devam ediyor tüm bu yürüşlerin gitarda olması gerçekten bazen insanı zorluyor, ama görülüyor ki siz çok sevmişsiniz ve özellikle sağ el ile yaptığınız tekniklere özenmişsiniz, tebrikler ben sevdim, sede ve yalın olmuş.. iyi çalışmalar
Selçuk Bey ellerinize sağlık,sizi gördükçe neden ben çalışmıyorum diyorum,çok sade hoş çalmışsınız,tebrikler...
mavinehir
12-08-2008, 20:34
güzel bir eser ve güzel bir çalışmayla yine güzel bir yorum ortaya çıkmış.biraz daha pratikle daya akıcı hale gelecektir.
ahmetgitar
12-08-2008, 22:29
Çok güzel olmuş Selçuk Bey, ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim paylaştığınız için.
patheticmelody
12-08-2008, 23:26
Arkadaşlar, hepinize yorumlarınız ve verdiğiniz motivasyon için teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne kadar güzel bir eser ve de yumuşak bir yorum...
Selamlar gerçekten çok duygulu çalmışsınız ayrıca eseri çok sevdiğinizde çalışınızdan anlaşılıyor, umarım yeni kayıtlarınızıda dinleriz, selamlar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.