Orijinalini görmek için tıklayınız : J.S. Bach Cantata No 156 (Duo)
Selamlar...
Bölümümüzün ilk ve şu an için tek bayan gitaristi sevgili arkadaşım Zülüf ile yaptığımız bir kaydı paylaşmak istedim.
http://www.4shared.com/file/73414151/48f6c3e4/bach_duo.html?dirPwdVerified=919de342
Saygılar...
patheticmelody
11-30-2008, 17:17
Hoş, akıcı ve huzur verici. Media Player ayarlarımda tekrar seçili durumdadır ve herhalde bir 15 dakikadır dinliyorum. Tebrikler.
ÖzgürSaglam
11-30-2008, 17:44
selamlar kağan'cım çalışmalardan yazamadım, öncelikle eser mükemmel bir eser, bende bu eserin tek gitar için olanını çalmaktayım ve her çalışımda yeniden zevk alıyorum sizlerde güzel çalmışsınız, lütfen ikili olarak çalmaya devam edin size çok şey kazandıracağına inanıyorum ikili olarak çalışmanın, sevgiler
Allemande
12-01-2008, 00:15
az önce dinledim.elinize sağlık çok huzurlu bir yorum olmuş.eser hakkında yeni edindiğim birkaç bilgiyi paylaşmak istiyorum
Bachın kantatlarının sözlerini dini birer metin olarak yazan en önemli iki kişiden biri olan christian frederich Henrici (picander takma adını kullanırdı)dir.
Bach'ın 1725 yılında picander'in sözlerin üzerine yazdığı tüm kantalar picander yılı kantatları adı altında toplanmıştır.
Picander aynı zamanda Bach'ın Matthaus ve Marcus Passion'larının da metin yazarıdır.
yorumlanan kantat'ın tam adı ''Ich Steh mit einem Fuss in grabe'' BWV 156 dır.
Bach'ın diğer pekçok kantatının metin yazarı salomo franck'tır.Salomo Franck'ın ölümü Bach'ın pazarları kiliselede seslemdirdiği kantatları zaman zaman tekrar çalmasına neden olmuştur.Bir süre yeni bir metin yazarı ile çalışmaya başlayana dek aynı önceki yıllarda besteledeği kantatları çalmak durumunda kalmıştır.
Bach ile ilgili yazdığım bu bilgiler Aydın Büke'nin Bach'ın hayatı ve eserleri adlı kitabından alıntıları içermektedir.
Selamlar...
Öncelikle dinleyip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Tüm söylenenleri dikkate aldığımı bilmenizi isterim.Çalışmalarımızı mümkün olduğunca devam ettireceğiz.
Alpercim bilgi için ayrıca teşekkür ederim.
Saygılar...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.