Orijinalini görmek için tıklayınız : Barrios vals, Etüde II
http://www.4shared.com/file/62735980/aa799106/Etd_2.html
http://www.4shared.com/file/62736724/4fd03f71/Valse_3.html
Allemande
09-12-2008, 18:19
Eline sağlık
Barrios vals güzel olmuş armonikler pıt pıt ..güzel duyuluyor ikinci bölüm biraz daha oturabilir.
Etüde II. çok daha net ve iyi çalışılmış ....gerçekten güzel.. tebrikler ellerine sağlık .
selamlar
Eline sağlık
Barrios vals güzel olmuş armonikler pıt pıt ..güzel duyuluyor ikinci bölüm biraz daha oturabilir.
Etüde II. çok daha net ve iyi çalışılmış ....gerçekten güzel.. tebrikler ellerine sağlık .
selamlar
yorumların için teşekkür ederim. hala parçaların üzerinde üzerinde çalışıyorum, daha iyi olacak inşallah.
Selamlar...
Eline sağlık oldukça temiz ve müzikal olmuş.
Saygılar...
Ellerinize yüreğinize sağlık çok hoş çok temiz kayıt.
mavinehir
09-13-2008, 18:50
ikiside güzel olmuş ve vals olanını biraz daha beğendiğimi söylemek istiyorum.
ben daha işin başında olduğum için sizlerin çaldığı parçaları duyunca çaldığım parçaları söylemekten utanıyorum sanki :)
şu anda F. Tarreganın Lagrimasını bitirip Mazurkasına geçtim.Aslında aşama aşama ama işte insan sabırsılanıyor...
ikiside güzel olmuş ve vals olanını biraz daha beğendiğimi söylemek istiyorum.
ben daha işin başında olduğum için sizlerin çaldığı parçaları duyunca çaldığım parçaları söylemekten utanıyorum sanki :)
şu anda F. Tarreganın Lagrimasını bitirip Mazurkasına geçtim.Aslında aşama aşama ama işte insan sabırsılanıyor...
Hiç öyle düşünme. Herkes aynı yollardan geçiyır. Ayrıca lagrima ve mazurka hiçte küçümsenecek eserler değiller. Ben 2 senedir çalıyorum lagrima ve mazurkaya başlamak istemedim açıkçası.
Hiç çekinmeden her türlü kaydınızı burada paylaşmanızı tavsiye ederim. Hem gelecek yorumlarla daha bir çalışma arzusu kazanırsınız.
guitarcagatay
09-13-2008, 22:26
Deniz ikinci etüt çok güzel olmaya başlamış yahu. Deli gibi çalışıyor olduğunu görmek çok harika. =))) Jak girişli bir gitarla kaydetmişsin, güzel sesi varmış =))) Söylemek istediğim bir şey var yalnız. Yeri ve işi geçen ve biten parmakları kaldırırsan arpejin içinde duyulan kayma sesleri gelmez ve böylece çok daha temiz bir ses çıkar. Harika bir kayıt!!!
Vals 3'ün bu kadar kısa sürede bitmiş olması şaşırtıcı bayağı. Ve gayet temiz ve güzel bir kayıt olmuş. Tabii kendi gitarın olmadığını ve kullandığın gitarın klavyesinin yapısının farklı olduğunu bildiğim için arada ister istemez oluşan pozisyon sorunlarının kendi gitarında asla olmdığından eminim. Çok güzel bir kayıt olmuş. Ve esasında çok daha güzel olduğundan eminim.
mavinehir
09-14-2008, 05:47
Hiç öyle düşünme. Herkes aynı yollardan geçiyır. Ayrıca lagrima ve mazurka hiçte küçümsenecek eserler değiller. Ben 2 senedir çalıyorum lagrima ve mazurkaya başlamak istemedim açıkçası.
Hiç çekinmeden her türlü kaydınızı burada paylaşmanızı tavsiye ederim. Hem gelecek yorumlarla daha bir çalışma arzusu kazanırsınız.
sağol mossad.tavsiyene uyacağım kayıt yapıp göndereceğim en kısa sürede.
eleştirileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
jag girişli bir klasik gitarla kayıt yapmak pek doğru değil aslında ama olanaklarım bu süreçte buna el verdi. kendi gitarımın doğal titreşimleriyle kayıt yapabilmiş olmayı bende isterdim. elektronik donanım klasik gitarın tavrını bozuyor/değiştiriyor. Ama en azından farklı bişey oldu diyebilirim. Kendimce parçayı istediğim anlatımı verebilme yolunda için ufak bir fikir edindim en azından diye düşünüyorum.
nezihi gulec
11-29-2009, 19:28
''İstediğiniz bağlantı geçerli değil''mesajı geliyor.
Neden geç dinlediğimi gelince; tam 7 ay internet olmayan bir tatil yerinde kalıyorum.Dönünce önce yazıları okuyorum.Sonra kayıtları dinliyorum.
Kayıtlarını tekrar dinlediğim kardeşlerimin çok geliştiklerini görüyor ve seviniyorum.
Sevgilerimle,
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.