PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chick Corea - Children's Song no.1

guitarcagatay
11-21-2006, 15:24
Selamlar arkadaşlar... Kendi kayıtlarımızı burada paylaşsak nasıl olur? Benim fikrim güzel olacağı yönünde. Bugün bir kayıt yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Chick Corea - Children's Song no.1 (http://rapidshare.com/files/4257904/Children_s_Song_no.1_-_Chick_Corea.mp3.html)

Özgür Hocama katkılarından dolayı çok teşekkür ederim....

mary
11-25-2006, 13:23
Çağataycım her zamanki gibi bunuda süper çalmışsın bi Ricardo bide sen:)))

guitarcagatay
11-26-2006, 14:44
http://rapidshare.com/files/4894667/Valse_Venezolano_no.2_Andreina_-_Antonio_Lauro.mp3.html

ben de bir kaydımı daha atayım dedim....

arman
11-27-2006, 20:29
cok guzel olmus tebrik ederim ve daha fazlasını dinlemek isterim:D

MOSAD
11-30-2006, 00:31
Elinize sağlık. Çağatay çok hoş kayıtların çok güzel geliyor kulağa. Bir şey sormak istiyorum kayıt için hangi programı kullanıyorsun? Yoksa stüdyo kaydı falan mı bunlar? Baya kaliteli geliyor ses.
Onur seninde eline sağlık. Birazcık duraksamalar var arkadaşında dediği gibi ama olsun o kadarda :)
Bende yayınlamak isterdim ama daha çok çok yeniyim. 3. ayımdayım fakat aldığım her ödevi kaydediyorum ilerde ne kadar gelişme gösterdim diye kıyaslıcam. 3 ay eğitim görmeme ve devam etmeme rağmen gayet iyi gittiğime inanıyorum. İnşallah ileride bende kayıtlarımı yayınlarım.
Saygılar..

guitarcagatay
11-30-2006, 10:35
selamlar MOSAD... kayıtlarımı evde yapıyorum. kullandığım programlar;

sound forge 8.0
creative sound recorder
creative home studio

ses kartım Creative 5.1 ve kullandığım basit bir bilgisayar mikrofonu. ben de 4 senedir filan kayıt yapıyorumç bugüne kadar pek çok deneme yanılma yöntemiyle sanırım evden yapılablecek en temiz kayıt yapma yöntemini buldum. ancak başka aletlerde nasıl temiz ses alınır bilmiyorum. dediğim gibi deneme yanılma...

bu arada yeni olup olmaman şahsen benim umurumda bile değil. kayıt yapıyorsan paylaş bizlerle. emin ol bazen hocanın bile söylemeyi unuttuğu şeyler çıkabilir. hem ayrıca kayıt yapmak için daha büyük bir istek duyacaksın. gelen ilk kayıttan sonra ben bir kaydımı daha atıcam. kayıt paylaşmaya bayılıyorum yaws. hehe

hatta bi ara gaza gelip chaccone kaydetmiştim. eğer bilgisayarımın derinliklerinde bulursam yollarım buraya. çok komikti çat çut sesler fln heheh...