PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mozart Varyasyonları

guitarcagatay
03-26-2007, 20:07
Arkadaşlar, Mozart Varyasyonları kaydını yaptım. Bas tellerim tamamen ölmüş durumda. Bu da müzikaliteyi etkiliyor epey ama idare edin artık:)

http://www.4shared.com/file/12952957/a3ebdf98/Variations_on_a_theme_by_Mozart_-_Fernando_Sor.html

mary
03-26-2007, 21:53
çağataycım ellerine sağlık canım çok güsel olmuş süpersin sen her ne kadar değil desende;D

guitarcagatay
03-26-2007, 21:55
Linkte problem çıkmış arkadaşlar. Bu linki de vereyim.

http://rapidshare.com/files/22920561/Variations_on_a_theme_by_Mozart_-_Fernando_Sor.zip.html

sailor
03-26-2007, 23:30
Selamlar...
Çağatay tebrik ederim eline sağlık.Gerçekten zor bir eser bu...Gerek teknik açıdan gerek ritmik açıdan oldukça zor.Hızlı pasajlar bile oldukça temiz olmuş.
Saygılar...

guitarcagatay
03-27-2007, 00:06
Arkadaşlar küçük bir ricam olacak sizden.

Olabildiği kadar ayrıntıya girerek ve sanki benden nefret ediyormuş kadar sert eleştiri yapmanızı rica ediyorum. Ben motivasyonumu sert eleştiriyle sağlayabliyorum. Ve nisanda olması planlanan konserde bunu çalmak istiyorum. Bu yüzden olabildiği kadar sert eleştiri istiyorum.

Teşekkür ederim.

sologitar
03-27-2007, 00:37
Gerçekten 8 dk hiçte kolay değil performansı düşürmeden çalabilmek ben çok beğendim. yanlız o hızlı geçen bölüm varya o bölümde içim gıcıklanıyor ;D yokmudur başka yolu?

fernando
03-27-2007, 10:30
Arkadaşlar küçük bir ricam olacak sizden.

Olabildiği kadar ayrıntıya girerek ve sanki benden nefret ediyormuş kadar sert eleştiri yapmanızı rica ediyorum. Ben motivasyonumu sert eleştiriyle sağlayabliyorum. Ve nisanda olması planlanan konserde bunu çalmak istiyorum. Bu yüzden olabildiği kadar sert eleştiri istiyorum.

Teşekkür ederim.

ben bu çocuğu bildim bileli hiç sevmem..yorumlarını hiç sevmiyorum..ne çalıyor öyle..olmamış kardeşim bu, daha fazla çalış..böyle konsere mi çıkılır..sinirlendim şimdi..:mad:

guitarcagatay
03-27-2007, 11:52
Sert eleştiriden kastım, daha iyi olmasını sağlayabilecek yönde olmasıydı. Bu yüzden ayrıntıya girerek dedim. :)

Yorumun bana gaz verdi Fernando, iki dakika içinde evden elimde bir oldunla çıkıp kapına geleceğim;D;D;D;D

Allemande
03-28-2007, 11:54
Çağatay gerçekten dinamikleri iyi oturmuş eline sağlık,introsu ile çalman da iyi olmuş
Birtek yorumum olacak 3 ve 4. varyasyonlarda tekrarın birini rosace üzerinde birini de köprüye daha yakın çalabilirsin diyorum
selamlar