Orijinalini görmek için tıklayınız : Mendellsohn'dan Canzonetta...
guitarcagatay
03-29-2007, 00:22
http://www.4shared.com/file/13092881/ba6cd9aa/Canzonetta_from_string_quartet_in_Eb_-_Felix_Mendellsohn.html
Mendellsohn'dan Canzonetta...
canbaldan
03-29-2007, 11:15
Vay be Canzonetta'yi calmissin beni ne kadar mutlu ettigini bilemezsin dostum! O parcayi calmayi cocuklulugumdan beri hayal ederim ama notalarini bir turlu bulamam :( Yorumun biraz degisik, ben bir tek Julian Bream'den duymustum bu parcayi, ondan daha hizli ve rubato calmissin. Harikasin! :)
ahmetgitar
03-29-2007, 12:05
Sevgili Çağatay,
belli ki övgüler yerine eleştiriler hoşuna gidiyor,tebrikler bu özelliğin için.
Canzonetta her ne kadar romantik bir eser olsa da biraz barok yorumla çalınması uygun olabilir.Bir de oynamalarda çok fazla aşırıya kaçıyorsun gerek yok bu kadar ani iniş çıkışlara,bir süreden sonra rahatsız edici olabiliyor.Cümlelemeler doğru olmamış gibime geldi biraz daha cümle ayrımına dikkat et derim.
Sonuçta biraz daha seviyene uygun eserleri kayıt et ve yolla da yorumunu teknik yetersizlikten arınmış bir şekilde fark edelim.Parçanın zorluğu çalışından belli oluyor oysa ki her parçayı sanki çok kolaymış izlenimiyle doğal,berrak ve akıcı çalmalısın.
Ancak bunları dostani eleştiriler olarak algılamanı beklerim ,seni çok yetenekli ve azimli bulduğum için eleştirilerimde sınır tanımadım,sıradan bir beklenti ile yaklaşmış olsaydım o zaman övgüler düzerdim.Eleştirilerimin dozu kalitenin yüksekliğinden ötürüdür,unutma.
Saygı ve sevgilerimle.
cemmuratyesil
04-10-2007, 00:05
Canzonetta bana askerlik günlerimi hatırlattı,zira askere giderken yanıma sadece onun notalarını almıştım,güzel oldugu kadarda nankör bir parca,her zaman formda olmak lazım iyi çalmak için.
Neyse konumuza dönelim,kayıt yaparken çalmanın ne kadar zor olduğunu bilirim ama sen 4 yıldır kayıt yapıyormuşsun bu çok iyi alışıksın yani ve alışık oldugunda belli oluyor,ben corea ve bach'ı beğendim,canzonetta zamanla çok daha iyi olacak,çalışında parcanın zorlugundan kaynaklanan bir gerginlik var ki bu da çok doğal.Diğer eserleri ne yazıkki dinleyemedim çünki nedense bilgisayarım onları açamadı.Secgiler.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.