PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlo Domeniconi - Koyunbaba

guitarcagatay
07-18-2007, 10:59
Bundan birkaç ay önce yaptığım bir kaydı paylaşmak istiyorum. Koyunbaba...

http://www.4shared.com/file/20112121/b198fb5/Koyunbaba_-_Carlo_Domeniconi.html

Yorumların için çok teşekkürler Ayşegül. Söylediklerine dikkat ederek çalınca kulağıma çok daha güzel sesler geldi.

batusai
08-02-2007, 19:03
çağatay ellerine sağlık daha dinlemedim ama nasıl olduğunu tahmin ediyorum

MOSAD
08-02-2007, 22:41
Koyunbaba kaydına hayran kaldım ellerine yüreğine sağlık mükemmelsin. Bir gün inşallah bende bunu çalıcam en çok çalmak istediğim hedeflerimden biri, tabi 1 yılmı 2 yılmı 3 yılmı dahamı fazla sürer bakıcaz. Tekrardan tebrikler..

canbaldan
08-05-2007, 17:14
Vay be buyuk Cagatay Koyunbaba'ya da el atmis :) Ne zaman basladin, ne zaman bitirdin yine sasirttin bizi. Simdi dinliyorum. Biraz Li Jie (ya da John Williams) etkisi, biraz daha Carlo Domeniconi etkisi, ve hepsinden onemlisi ve en fazlasi Cagatay ekisi hissettim. Harika olmus, emegine, yetenegine saglik.

Aziz_Korsan
08-22-2007, 04:28
ellerine sağlık çağatay

yorumlarını dinledim gerçekten çok fazla emek ve sabır isteyen eserler. derin yorumlar yazabilecek yetenek ve bilgiye sahip değilim. ancak daha önceki yazılarda okuduğum bir bölüm dikkatimi çekti koyunbaba.da da bunu fark ettim arpej kısmında forte olan ve melodiyi veren notalar arpejin arasında kayboluyor. ve yine koyunbaba.da 4. bölümde perde geçişinin çok olduğu legatolarda bozulma var gibi. sen bu hırsla 999-allemande.ı da çalarsın gibi geliyor bana. o eserin senin yorumunu dinlemek isterim. kolay gelsin...

MOSAD
08-07-2008, 21:52
ellerine yüreğine sağlık Çağatay çok hoşuma gitti tebrikler

fUAt_kirisci
08-08-2008, 01:28
Çok güzel çalışma olmuş çağatay.Bende çok beğendim tebrik ederim dewamını dilerim. sewgiler

guitarcagatay
08-08-2008, 11:16
Çok teşekkürler arkadaşlar. Ancak kayıt kalitesi keşke daha güzel olabilseymiş...

Eser hakkında fikirlerinizi alabilir miyim peki? "Şurası şöyle olmuş, şu bölümü fazla uzatmışsın, burda melodi parçanın havasına gitmemiş" gibi fikirler beste konusunda beni geliştirecektir.

canbaldan
08-09-2008, 01:02
Cagatay, cok guzel olmus bu beste! Kendini cok gelistirmissin. Parcanin cagdas bir havasi ve enerjisi var. Senin istedigin gibi yorumlar yapmak isterdim de, anlamiyorum ki ben kompozisyondan. Bir tek sunu soyleyim, bana bu muzik cingene dansindan cok kelt dansini andirdi. Eline saglik, tebrikler.

Allemande
08-09-2008, 12:11
Çağataycım eline sağlık.az önce dinledim modern,özgün bir hava hakim.
Tekniğe ve sounda hiçbir diyeceğim yok her zamanki gibisin.Süre ve anlatım olarak da çok uygun olumsuz bir yön göremedim..

tekrar eline sağlık .

fernando
08-09-2008, 17:24
Eline sağlık Çağatay.

Turkısh Goran Bregovic..;)