Orijinalini görmek için tıklayınız : Balta Varyasyonları
guitarcagatay
08-28-2008, 14:48
Sitede müthiş bir kayıt çılgınlığı başladı. İşte hep istediğim ortam!
Hemen gaza gelip en son yazdığım parçayı kaydettim arkadaşlar. Yorumlarınızın önemli olduğunu bir kere daha hatırlatıyorum.
Balta Varyasyonları (http://www.4shared.com/file/60791745/2e759950/Balta_Varyasyonlar_-_aatay_Azat.html?dirPwdVerified=4f3aa755)
Baltalar elimizde diye giden şarkının üstüne biraz eğlenmek istedim. =)))
Abicim ağzım açık dinliyorum çok çok hoşuma gitti ellerine yüreğine sağlık.
patheticmelody
08-28-2008, 17:55
Sitede müthiş bir kayıt çılgınlığı başladı. İşte hep istediğim ortam!
Baltalar elimizde diye giden şarkının üstüne biraz eğlenmek istedim. =)))
Valla gerçekten çok neşeli bişi olmuş. Bravo, bestecilik çalışmaların iyi gidiyor bakıyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Selamlar...
Çato hayal gücüne hayranım:) çok sıra dışı ve tertemiz bir kayıt olmuş.Teknik olarak ne denir ki?;)
Saygılar...
ÖzgürSaglam
08-28-2008, 21:23
William Kanengiser'in odtü konserini mutlaka dinlemelisin, oradaki yetkili kişileri tanıyorsun mutlaka kayda ulaşmaya çalış bence çok seveceksin, yaptığın çalışma için tebrik ederim umarım devamı gelir, sevgiler,
sologitar
09-01-2008, 23:18
Çağatay sen hakikaten çok orjinal bir insansın bunun farkında olmalısın (ki öyle olduğunu düşünüyorum). Çingenenin dansını dinlerken mest oldum dans etmek istedim, baltalar elimizde ise çok neşeli, kulağa çok hoş gelen insanı gülümseten bir beste olmuş, sende değişiklikler olmuş geçen 1 sene içinde daha prof. bir yaklaşım içine girmişsin, çalışın bile değişmiş en kısa zamanda canlı dinlemek dileğiyle:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.