Orijinalini görmek için tıklayınız : J.S Bach Allemande(Cello suite no 1)
Selamlar...
J.S.Bach Allemande (from cello suite no1)
http://www.4shared.com/file/60647258/59b35e8f/Allemande.html?dirPwdVerified=919de342
Saygılar...
guitarcagatay
08-28-2008, 06:03
Kaan sen çok ilerletmişsin abi. Çok parlak, temiz ve akıcı olmuş çalışın. Müzikal anlatımın en güzel olabileceği durumu göstermişsin bence. Tebrik ederim!
Selamlar...
Çağataycım beğendiğine gerçekten çok sevindim.Senden bunları duymak çok güzel.Kaydederken pek dikkat edemedim ama dinlerken bazı yerler biraz telaşlı olmuş gibi geldi.o kadar da nazarlık olsun diyorum:)
Vaktini ayırıp dinlediğin ve düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Saygılar...
gitarofs
08-28-2008, 10:02
benim de kulağım yeni yeni gelişiyor.ama gerçekten ok güzel çalmışsın eline yüreğin teline gitarın kasasına , klavyesine parmak uçlarına tırnaklarına sağlık
Selamlar...
Gitarofs gerçekten çok teşekkür ederim.Seninde yüreğine sağlık.
Saygılar...
teknik olarakda müzikal olarakda çok güzel olmuş gerçekten; tebrikler..
Allemande
08-28-2008, 20:56
herşey söylenmiş ama bende tebrik etmek istedim..tertemiz olmuş..uyarlama Duarte mi?
Selamlar...
Piyomer ve Alper teşekkürler...
Alper transkripsiyon ve fingering bana ait.Tabi bazı kısımlarda hocamızın engin bilgilerinden yararlandık.Örneğin bağlar gibi...
Saygılar...
ÖzgürSaglam
08-28-2008, 21:15
bach kaydına bayıldım kağan'cım ben seni hangi seneydi hatırlamıyorum İzmir'e resitalim için geldiğimde bir gemide dinlemiştim, Erkan'da vradı site sakinlerinden "Narciso" şimdi ise bu kayıtı dinliyorum gerçekten iyi ilerlemişsin başarılarının devamını diliyorum. Sevgiler
Selamlar...
Özgür hocam çok teşekkür ederim.O zamandan bu zamana çalışıyorum ve ilerlemiş olduğumu duymak çok güzel.Fakat değişmeyen birşey var hala panikliyorum:) ve bu panik başıma bela oluyor:)Çözeceğim inşallah...
Saygılar...
Tebrikler Sailor gayet güzel bi kayıt olmuş,sakin ve temiz kaydetmişsin.
Selamlar...
Dinleyip yorum yazdığın için teşekkür ederim onurrus.
Saygılar...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.