Orijinalini görmek için tıklayınız : Allegretto
2 gün önce almış olduğum ödevlerimden biri;
Allegretto
www.erkinazcan.com/kayitlarim/Allegretto.mp3
patheticmelody
02-27-2007, 21:37
Erkin,
Hepsini tek tek dinledim, oldukça başarılı buldum. Valla ben 5. ayda bu kadar ilerlediğimi hiç sanmıyorum. Çok daha gerideydim sanırım. Bu arada eğitimde bilinen metodlardan biri takip ediliyor mu? Yoksa öğretmenlerin kendi yöntemleri mi uygulanıyor?
Teşekkür ederim Selçuk Abi.
Arenas1 ile başladık sonlarına geldik kitabın 2. cisi ile devam edicez. Sık sık serbest parçalar veriyor hocam. Serbest parçalar olmasa kitap sıkardı zaten.
guitarcagatay
02-27-2007, 22:45
Erkin eminim ki ilerde gerçekten iyi bir gitarist olacaksın. Bir hayranın şimdiden var bile:)
Çok teşekkür ederim Çağatay.
Seninde bi hayranın var burda tüm kayıtlarını çok beğenerek dinliyorum.
CemGunenc
02-28-2007, 18:48
Çok güzel kayıtlar ellerine sağlık.Hatalıda olsa bence kayıtları yollamayı sakın bırakma çünkü ne kadar mükemmelde olsa hepimiz biliyoruzki çalışmaya devam ettiğin sürece 6 ay sonraki performansın öncekine oranla çok daha güzel olacak ve 2sinin arasında ayırd edilebilir bir fark olacak. O0
Uzun süredir kayıt yapmıyordum. El kameram bozuldu ve bilgisayardada kaliteli kayıtlar yapamıyorum. Ses kayıt cihazımda bozuldu. Nedense hepsi üstüste bozuldu şanssızlığıma :(
Fotoğraf makinasının ses kaydından bu haftaki ödevimi kayıt yaptım. Ses kalitesi kötü oldu ve yeni ödevim olduğundan hatalarımı görmezden gelin :)
www.hayvanindir.info (Gitar kayıtları kısmında Bulerias.WaV dosyası)
CemGunenc
04-06-2007, 06:15
Mosad ellerine sağlık ben kayıtlardaki hatalar hakkında konuşmayı hiç sevmiyorum çünkü o pskolojiyi çok iyi biliyorum 2 ay sonra bu kaydından 10 kat iyi çalacağınıda biliyorum.Fakat şunu önemli gördüğüm için söylemek istiyorum Bulerias çok karakteristik bir form 12li kompası hissetirmen lazım senin çalışınla parça 3/4 lük vals tadı alıyor bu esere bir daha göz atmalısın bence.Bu parçayı ilerde tekrar kaydetmelisin bence.ikisini karşılaştırdığında bana hak vereceksin.
Tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Baştan esere göz atıcam ve çalışıcam.
Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Tekrardan çalışacağım bu esere. Zaten almış olduğum ödevleri her hafta hazırlasamda daha sonraları sık sık dönüp tekrarlıyorum iyice oturmalarını ve ritmlerini falan oturtmaya çalışıyorum.
El kameram çalıştı nasıl olduysa ve ordan yeni bir kayıt aldım. Diğer kaydı sildim onun yerine yenisini koydum.
Saygılar..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.