Orijinalini görmek için tıklayınız : Koyunbaba
canbaldan
02-28-2007, 23:59
Tamamen amator biri olarak yaptigim bazi kayitlar...
auprMt65KW4
Koyunbaba
CemGunenc
03-01-2007, 02:16
Can foruma hoş geldin .Senin bu işe nekadar gönül verdiğini zaten bir çok kişi biliyor amatör desende profesyonel ruhla hazırlıyorsun videolarını ellerine sağlık.
Buarada Youtube dan video eklerken sadece video kodunu yazman yeterli
Ör: Link bu ise http://www.youtube.com/v/auprMt65KW4
Sadece bunu yazıcaksın auprMt65KW4 [YT] tagları arasına
Not :Asturias videonuda ekle lütfen O0
guitarcagatay
03-01-2007, 12:19
Çok iyi bir klasik gitarist görmek benim için büyük mutluluk verici bir olay. Tebrik ederim. Dilerim diğer videolarını da youdubeden değil buradan seyrederz(Cem'in dediği gibi:))
beneklihoroz
03-01-2007, 13:12
youtube tan hatırladım seni, koyunbaba kaydını bilgisayarıma indirmiştim çok önceden ;D çok güzel çalmışsın diğer kayıtlarınıda bekliyoruz burada
canbaldan
03-01-2007, 22:19
Cem seni burda gormek cok guzel. Amatorum derken vurgulamak istedigim sey, yaklasik son 10 yili ders almak bir yana dursun klasik gitar zevkimi dinlemekle ya da calmakla olsun paylasabilecegim bir ortamdan, arkadaslardan tamamen yoksun gecirmem ve hep kendi kendime calmam... Neyse, artik gecmisi bir kenara birakmak gerek :) Youtube ciktigindan beri acayip motive oldum. Zaten bu donemi misafir ogrenci olarak Turkiye'de, ODTU'de geciriyorum ki burdaki klasik gitar ortami gercekten harika...
Youtube kayitlarimin cogundan memnun degilim, ama yine de birkacini buraya koyuyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.