PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Villa-Lobos - Mazurka Choro - Fernando Sor - Si minor Etudu - Erik Satie - Gnossienne

canbaldan
03-23-2007, 15:04
Herkese ve Dilara'ya ayriyeten tesekkur ediyorum. Dilara, sen benim youtube'da takildigim zamanlarda beni en cok destekleyenlerdendin, onu hic unutmam :)

Birkac kayit daha koyuyorum buraya. Kullandigim siyah klavyeli gitar cok dandik (160 YTL'lik bir sey), sert bir tonu var kusura bakmayin. Digerini Amerika'dayken Turkiye'ye gelmeden once sattim (ki o da pek ahim sahim bir gitar degildi...) Neyse ilk firsatta guzel bir sey alacagim insallah.

Villa-Lobos - Mazurka Choro

m9_xrmjTR9U

------------------------------------------------

Fernando Sor - Si minor Etudu

QOsUQN8iSEg

Erik Satie - Gnossienne 1

tx15WhdXzIg

Erik Satie - Gymnopedie 1

B5dt68HpZ7E

canbaldan
03-23-2007, 15:12
Bu arada Dilara, evet ben bu isi 10-11 senedir kendi kendime yuruttum hep. 12 sene once ilk basladigimda ders aldim sadece. Temel teknigi erken yasta kaptiktan sonra bence insan ozgur olunca sanatta kendini daha iyi bulabiliyor. Ancak en azindan bu isle ilgilenen insanlarin oldugu bir ortam sart, yoksa motivasyon cok dusebiliyor. Amerikada yasadigim yerlerde klasik gitar diye bir sanatin varligindan habersizdi hep insanlar. Senede bir kere falan cikip calardim etkinliklerde, kimse de birsey anlamaz cok bos gelirdi. Ondan once lisede zaten eseklik edip ilgilenmemistim gitarla. Youtube cikmadan once ortalama senede 1 parca ogrenirken son bir senede simdi sayamayacagim kadar parca ogrendim ve hala da ogreniyorum... Yalniz bu isin sonu ne olacak bilmiyorum gecmisin acisini cikaracagim derken okuldan cakmam insallah :-D

canbaldan
03-23-2007, 16:16
Ben bu kayitlarimi koyuyorum ama performansim konusunda hic yorum yapmadim, ne yaparsiniz amator ruh iste :-P Oncelikle butun videolarimda hatalar oldugunun farkindayim (ve cogu zaman istedigim tuseyi de yakalayamiyorum). Erik Satie parcalari da ayri mesele, ikisini de bir gunde ogrenip ayni gun kaydettim (farkli gunler tabi bunlar biri Amerikada biri Mersinde :)), o bakimdan yeterince pismemis performanslar olduklarini itiraf ediyorum. Gymnopedie 1'i notalarini bulamadigim icin kulaktan cozmustum. Tabi bunlar basit parcalar, pisecek neresi var da diyebilirsiniz :-D

Allemande
03-23-2007, 19:54
tertemiz çalmışsın ellerine sağlık diyorum :)

narciso
03-24-2007, 00:14
Tebrikler abi hepsi birbirinden güzel

arnoldibo
03-24-2007, 00:40
Ellerine saglik, cok guzel, buyuk keyif aldim dinlerken...

fernando
03-24-2007, 15:56
eLLERİNE SAĞLIK BİR MERSİN SÖZÜMÜ İŞTİTİM BEN..

Dr.Seyyah
04-12-2007, 12:58
selam arkadaşlar ben geldim .ben 6 aydır klasik gitarla ilgileniyorum
5 yıldır bağlama çalıyordum.Can video pek de amatörce değil .tebrik ederim

kaankarayilan
04-20-2007, 17:49
ya gerçekten çok güzel çalmışşın mükemmelsin ya ne diyim ne kadar övgü sözleri varsa hepsini hak ediyorsun seni izledikce daha çok gitara sevgim arttı yani ne diyim daha çok aşık oldum ilerde inşaallah görüşmek,tanımak isterdim gerçekten çalışına hayran kaldım ben daha 4 yıllık klasik gitarcıyım çalışmalarının devamını merakla bekliyorum
Saygılarımla...

ayfer
06-17-2007, 16:35
merhaba can you tabede de izlemiştim vidyolarını çok beğenmiştim.merak ediyorum ankarada acaba eğitimini nerden aldın?müzik eğitim fakültesi mi;konservatuar mı.......acaba
tebrik ediyorum ellerine sağlık