Orijinalini görmek için tıklayınız : Karadeniz Dansı No4
CemGunenc
05-11-2007, 02:47
Slmlar arkadaşlar konserden ufak bir görüntüyü paylaşmak istiyorum sizlerle
En son yaptığım beste çalışmam
Karadeniz Dansı No4
cTFDq5F9eWs
Konserde ilk defa çaldım bu bestemi o yüzden hatalarımı mazur görün lütfen.
sologitar
05-11-2007, 03:19
Çok beğendim tebrik ederim. Karadeniz ezgileri gerçekten klasik gitarda çok güzel oluyor. Trakya ezgilerinide kullanmayı düşünüyormusun.... bence düşünmelisin. konserden başka video görüntüleri varsa onlarıda izlemek isterim doğrusu... gelseydiniz demessen :))
Merhaba Cem.Hatalarımı mazur görün demişsin.Ben hata mata görmedim.Gördüğüm şey de müthiştiii.Ahh Ahhh keşke ben de böyle hatalı çalabilseydimmm:))Sevgiler..
yine çok güzel Cem Abi tebrikler :D çay elinden öteye den sonraki favorim bu artık:)
CemGunenc
05-18-2007, 20:20
dilara pekcan çok teşekkürler yorumlarınız için :) bu arada bu hafta Çayelinden Öteye parçasını Trabzonda T.R.T. radyoda çaldım çok beğendiler jingle olarak kullanmak üzere kayıda aldılar :)
CemGunenc
05-18-2007, 20:22
sologitar mesajını görmemişim sanada çok teşekkür ederim.Kullanırım tabiki Trakya ezgileride mükemmel.
Hakkatten müthmiş çok güzel yürüyen bir parça. 3-4 gündür hergün dinliyorum, ellerinize yüreğinize sağlık.
Gercektende tek kelimeyle mükemmel!
kaankarayilan
05-24-2007, 10:03
Yüreğine sağlık çok güzel hepsi kayıtların devamını bekliyoruz.
Saygılarımla...:)
kromatiksenkop
08-08-2007, 16:02
Sevgili Cem çalışmaların çok güzel.Tebrik ediyorum.Bir de merak ettiğim bir şey var.Bu eserlerde akort düzenini değiştiriyor musun?İyi.Çalışmalar.
CemGunenc
08-31-2007, 23:33
Slm KromatikSenkop mesajını geç gördüğüm için kusura bakma; farklı düzenler kullanmaya gayret ediyorum bu parçalarda sadece 4 numaralı parçada farklı bir düzen var 6.tel Re 3. tel La sesine akort ediliyor.
Cem abi gerçekten süper çalmışsın tebrikler.Hatalarımı mazur gör olayı demişsin de hata olsa bile anlaşılmicak derecede bir çalış:) Selamlar Ahmet...
Bugra_Kara
09-06-2007, 20:01
Klasik Gitar'a hakettiği saygıyı kazandıran herkesi gönülden kucaklıyorum. Ellerine sağlık Cem Günenç!
Ayrıca bir karadenizli olarak kanımın kaynadığını da belirtmeden geçmeyeyim!
Anadolu'nun kültürünü klasik gitara yansıttığınız için tebrik ediyorum sizi... Gönülden... :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.