PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Choros No:1 Heitor VILLA-LOBOS

CemGunenc
09-09-2007, 09:19
Choros No:1 Heitor VILLA-LOBOS

Wa6GEirxqxE

Bozuk sesler için sizlerden özür diliyorum bu imkanlarla bu kadar oluyor iyi eğlenceler.

segovia
09-09-2007, 09:43
çok güzel kayıtlar ellerinize sağlık.
özellikle çayelini bi karadenizli olarak gitarda duymak ayrı bir güzel.tabi bu parçanın dört gitar için yaptığınız düzenlemesi ayrı bir güzel ellerinize sağlık.

segovia
09-09-2007, 09:48
üç gitar olucaktı yanlış yazmışım özür dilerim

CemGunenc
09-09-2007, 09:49
Merhaba Segovia,

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çok merak ettim siz nerden yeni versiyonun haberini aldınız daha arkadaşlar ilk seslendirmeyi gerçekleştirmediler. Yoksa yakından tanıdığım birisinizde ben nick'den tanıyamadım ve büyük bir potmu kırıyorum şu anda ? :)

segovia
09-09-2007, 10:03
ben sizi tanıyorum ve takip ediyorum fakat siz beni çok fazla hatta neredeyse hiç tanımıyorsunuz.en ben seslendirmeyi yapıcak arkadaşlarımdan dinliyorum.okudukları okulu yeni kazandım ve bi kaç çalışmalarına iştirak ettim ve oradan biliyorum.ama şunu söyleyebilirim ki inanılmaz güzel bir düzenleme ve insanlar dinledikleri zaman çok etkilenecekler.tekrar ellerinize sağlık

CemGunenc
09-09-2007, 10:19
Segovia bu güzel sözler için ne diyebileceğimi bilemiyorum.Çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

mary
09-09-2007, 11:03
Cem'cim ellerine sağlıkçok güzel olmuş...

karis
09-09-2007, 11:48
Gitarın şu tok tonu harika uymuş Choros'ya ... Tebrikler...

onurrus
09-10-2007, 08:58
Elindeki imkanların çok üstünde bir performans Cem.Gerçekten çok guzel bir icra,
Ellerine sağlık!

nezihi gulec
12-08-2007, 15:08
Sevgili Cem,
Youtube dan diger kayitlarini da izledim.Hepisini cok guzel calmissin.
Ellerine saglik.
Bir sey isteyebilirmiyim nacizane:Capricho arabe deki uclemeleri muhafaza
ederek bir kayit daha yapabilirmisin eser o uclemeler muhafaza edilirse daha da
guzel olacak gibi geliyor bana.
Bizler her iki yorumu bir arada dinleyip sana geri bildirim verelim.
Diger bolumlerdeki degisiklikleri cok guzel buldum.
Takdirlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

CemGunenc
12-09-2007, 00:33
Nezihi Bey. Size istediğiniz parçayı keyf ile tekrar tekrar bıkmadan çalarım malesef şu anda inanılmaz yoğun bir tempo içerisindeyim okul iş yaşam birbirine girmiş durumda :) daha kendi bestelerimi notaya alamadım vakitsizlikten. Siz İtü Konservatuara gelirseniz ( Maçka Parkı karşısı eski bina ) Öğle tatilinde hem bir çay ikram ederim size hemde istediğiniz gibi çalarım.

Görüşmek Üzere