PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Danza Espanola - Welscher Tanz

MOSAD
01-15-2008, 21:53
Uzun bir süreden sonra 2 tane kayıt yaptım. İlk kaydımda finali kestim. Yani daha uzuyodu eser bende kestim hatalar falan var diye ilersinde. 1 seneyi geçtim ilk başladığıma oranlar geliştiğimi kaydettiğim videolarım ile görüyorum. Teknoloji gerçekten güzel bir şey. Bide ilk videoya eski efekti verdim nedense içimden geldi :D
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Danza Espanola
pVCvoxtAe28

Welscher Tanz
9cNSMdqEO20

sologitar
01-16-2008, 10:17
Erkin ellerine sağlık Danza Espanola şimdiye kadar yaptığın en güzel kayıt olmuş bence. Benden 6 ay önce başlamışsın gitara o yüzden kendimi kıyaslarken forumda en çok örnek aldığım kişisin gelişim sürecin bence gayet iyi çalışmalarına devam edersen 1 sene sonra çok çok daha iyi olacaksın, olmalısın ki bende peşinden geliyim:)) Kayıt esnasında biraz gerginlik oluyor eminim normalde çok daha iyi çalıyorsun haksızmıyım??
Bu arada müsait olduğunda notaları rica ediyorum.
sevgiler saygılar

MOSAD
01-16-2008, 10:50
Teşekkür ederim. Tabiki kayıt esnasında daha kötü çalıyor insan nedense. Çalabildiğim eserleri kayıt yaparken çalamıyorum bile bazılarını ve sinirlerim bozuluyo daha sonra 1 tane kayıt yapıyorum tonlamalar falan çok kötü oluyor beğenmiyorum ve paylaşmıyorum.
Danza Espanola notalarının fotoğrafını çektim buyrun;
DOWNLOAD (http://www.hayvanindir.info/notalar/DanzaEspanola.zip)