Orijinalini görmek için tıklayınız : Danza Espanola - Welscher Tanz
Uzun bir süreden sonra 2 tane kayıt yaptım. İlk kaydımda finali kestim. Yani daha uzuyodu eser bende kestim hatalar falan var diye ilersinde. 1 seneyi geçtim ilk başladığıma oranlar geliştiğimi kaydettiğim videolarım ile görüyorum. Teknoloji gerçekten güzel bir şey. Bide ilk videoya eski efekti verdim nedense içimden geldi :D
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Danza Espanola
pVCvoxtAe28
Welscher Tanz
9cNSMdqEO20
sologitar
01-16-2008, 10:17
Erkin ellerine sağlık Danza Espanola şimdiye kadar yaptığın en güzel kayıt olmuş bence. Benden 6 ay önce başlamışsın gitara o yüzden kendimi kıyaslarken forumda en çok örnek aldığım kişisin gelişim sürecin bence gayet iyi çalışmalarına devam edersen 1 sene sonra çok çok daha iyi olacaksın, olmalısın ki bende peşinden geliyim:)) Kayıt esnasında biraz gerginlik oluyor eminim normalde çok daha iyi çalıyorsun haksızmıyım??
Bu arada müsait olduğunda notaları rica ediyorum.
sevgiler saygılar
Teşekkür ederim. Tabiki kayıt esnasında daha kötü çalıyor insan nedense. Çalabildiğim eserleri kayıt yaparken çalamıyorum bile bazılarını ve sinirlerim bozuluyo daha sonra 1 tane kayıt yapıyorum tonlamalar falan çok kötü oluyor beğenmiyorum ve paylaşmıyorum.
Danza Espanola notalarının fotoğrafını çektim buyrun;
DOWNLOAD (http://www.hayvanindir.info/notalar/DanzaEspanola.zip)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.