PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilermando Reis Xodo de Biana

onurrus
10-10-2007, 00:12
Selam arkadaşlar,

video kalıtesı için kusura bakmayın lutfen,Dilermando Reis Xodo de Biana sını çalmaya çalıştım,Yorumlarınızı esirgezsenız bu kardeşinizi bahtiyar etmiş olursunuz

V2IyFKiepFA

karis
10-10-2007, 00:17
Bir daha çekersen çok güzel olacak gibime geliyor...

sologitar
10-10-2007, 11:31
tebrikler onur ellerine yüreğine sağlık, ayrıca yorumlarımı youtube a da bıraktım
(sevgice)

onurrus
10-10-2007, 12:03
Çok teşekkurler sologitar.dinledigin ve yorum da bıraktıgın için..Begenmene sevindim...

CemGunenc
10-10-2007, 13:31
Onur kayıtlar süper. Çoşmuşsun :D allah enerjini arttırsın. Bu arada senin 3 açılı çekimlerinden sonra bu web-cam biraz şaşırttı :) . Kendine web cam alırsan eğer sakın megapixeline aldanma dikkate alman gereken nokta x/x çekim oranları. Belki sen benden iyi biliyorsundur ama ben genede söyledim :) Biz de aynı hataya düşüp 2 kere web cam almak zorunda kaldık.

Tekrar Tebrikler
Slmlar

onurrus
10-10-2007, 13:54
Sağol Cem,hakkatten coştum sanırım :)
Bayadır video çekememiştim,yenı bı cep telefonu aldım onun kamerasıyla çektım.ama tam da yenı bı web cam alacakken bunu soylemen ıyı oldu.denk düştü resmen.bilmiyodum bunu :)
kayıtları begenmen cok hoşuma gitti.Goruşuruz!

mary
10-10-2007, 19:11
Onur'cum ellerine sağlık çok güzel olmuş...

onurrus
10-10-2007, 20:38
Sağol Meryem'cim senin de videolarını bekliyoruz :)

patheticmelody
10-11-2007, 04:41
Bravo Onur, bizi uyandırdın desem yalan olmaz, üç kayıt birden. Kayıt yapmayanlar utansın. En başta ben :-)

onurrus
10-11-2007, 07:59
Sağol Patheticmelody,aslında beş kayıt yaptım ama onlarda ufak hatalar oldu.gerı kalan ıkısını de yakın zamanda çekip gonderıcem.senın de kayıtlarını beklıyoruz.bayagıdır yapmadın hakkatten :)

mary
10-11-2007, 10:46
Benim kameram yok olsun yaparım kiki;D (mazeret bulacağım ya)

onurrus
10-11-2007, 11:52
:)peki biz de yedik gitti o zaman :)

mary
10-11-2007, 11:55
:)peki biz de yedik gitti o zaman :)
:)) bende ses

mary
10-11-2007, 12:03
Yanlış oldu gülecektim sadece:))

CemGunenc
10-11-2007, 13:34
Valla doğru kayıt yapmayanlar utansın :) bende en son kaydımı 2 ay önce yapmışım. Bu hafta bir tane daha yapıcam. Onur hepimizi gaza getirdin.

agustin
10-11-2007, 14:38
Tebrikler onur, bizim yapamadığımızı sen yapıyosun;D

onurrus
10-11-2007, 14:45
Gaza geldiğiniz bence çok iyi oldu.Cem ve Tunç sizin gibi iki sağlam icracının kayıtlarını daha çok görmek isterim :)

karis
10-11-2007, 16:13
Sevgili onurrus;

Teknikalite açısından bir sorun gözükmese de, bir tango icra edilirken insanın kendisini parçalaması gerektigini dusunuyorum... Askin yırticiligini dinleyene yansitmasi gerektigini...

Herkes gaza geldigine gore, umarim benim Youtube'da caldigim Chopin'in op.64 2. valsini birileri daha icra eder. Adını anmak istemedigim o kadına nazire olsun diye dunya uzerinde mumkun oldugu kadar cok gitaristin onu calmasini istiyorum... Bir ara Cem Gunenc notalari cikarip calacagim demisti... Umarim calar...

saygilar & sevgiler

Barış Akalın

onurrus
10-11-2007, 16:37
Teşekkürler Barış,tango yorumlamak hakkında ne demek istediğini anladım.Görüşlerine saygı duyuyorum.ama tango icrasının da aşkı yaşamak konusunda olduğu gibi kişisel oldugunu düşünüyorum.yanı kendını parçalamak,yırtmak yerıne d başka biri aha sakin yaşıyabılır.Karakter ile alakalı bence yanı.Tabı bu da benım için farklı bı bakış açısı,fikirlerin için tekrar teşekkürler.
Umarın istediğin gibi Chopin in valsini Cem ve siteden başka arkadaşlarımız da yorumlar.

Sevgiler.

CemGunenc
10-11-2007, 17:42
Arkadaşlar sizde biliyorsunuz o kadar çok işle uğraşıyorumki aklımda kalmamış bile. Çalarım dediğimi hiç hatırlamıyorum ama karis çalarım dediğimi söylediğine göre muhakkak demişimdir forumda bir kenarda da duruyordur söylediklerim. Her nekadar Chopin çalmak yerine bana ait çalamadığım bestelerimi çalışmak tercihim olsa da madem söz ağzımdan çıkmış, çalayım o zaman.

*Bu arada Roland Dyens Tango en Skai herkesin sandığı gibi tutku dolu bir Arjantin Tango'su değildir. **( Zaten Arjantin Tango'nun çıkış yeridir fakat Buenos Aires'den Avrupa'ya, Amerika'ya sıçrayan Tango anlayışları bambaşka idi. İstanbulda da Tangolar bestelenip, icra ediliyordu kimse kendini parçalamıyordu benim gördüğüm-duyduğum kadarı ile. Karis'in bahsettiği insan'ın kendini parçalaması hadisesini Yeni Tango da görebiliyoruz fakat Tango denildiğinde sadece Piazzolla'nın yaptığı müziği düşünmek ile Flamenko sadece Paco de Lucia'dır demek arasında bir fark yok. Bunlar sadece o müziklerin yeni akımlarıydı onlardan öncesinde de yüzyıllardır süren bir gelenek ve otantizm gerçeği vardı. ) *Tango en Skai Dyens in katıldığı bir partide sarhoş olduğu sırada eline tutuşturulmuş gitardan bir kerede çıkmış doğaçlamadır. Ertesi günde oturup notaya almıştır. Zaten Dyens in kendisi bu parçanın tutku dolu çalınmasını istemez. Bir şaka anlatır gibi icra edilmesini ister.

*Daha detaylı kaynakça vermek isterdim fakat tarih konusunda emin değilim Gitarre & Laute dergisinin 1998-2000 arası sayılarından birisinde Dyens ile yapılmış bir röportaj da okumuştum 4 ayda bir çıkan dergidir,Avusturya basımı ayrıdır.
** Bana ait düşünceler

Not:İlgilenenler Piazolla hakkında çok eskiden yaptığım bir çeviriyi sitemden okuyabilirler orada Piazzolla'dan öncesine dair ipuçları var merak edenler o isimleri araştırıp ondan önceki Tangoyu inceleyebilriler.

Herkese iyi çalışmalar

beneklihoroz
10-11-2007, 18:05
Tebrikler onur. Eserleri güzel yorumlamışsın

onurrus
10-11-2007, 18:17
Açıklama için teşekkürler Cem,Yine araştırmacı kişiliğinle aydınlattın bizi :)

Beneklihoroz sana da çok teşekkürler yorumun için.Memnun oldum begenmene.

mary
10-11-2007, 19:06
Valla doğru kayıt yapmayanlar utansın :) bende en son kaydımı 2 ay önce yapmışım. Bu hafta bir tane daha yapıcam. Onur hepimizi gaza getirdin.
Ammada taş attınız be tamam yapıcam yapmak istiyorum,çalışmalarım devam ediyor Sevgili Onur,Cem ve Tunç...:)