Orijinalini görmek için tıklayınız : longa
http://rapidshare.com/files/71823472/11_Te_Vas_Milonga.wma.html
buldum hatta..
Hepsi çok güzeldi.Teşekkürler paylaştığın için=)
Begendigine sevindim cringe.Asıl ben teşekkür ederim dinlediğin için :)
Onurcum ellerine sağlık,yine çok güzel çalmışsın;)
Teşekkğürler Mary :) Yenılerını çekıcem inşallah yenı bı kamerayla.su ara araştırmasını yapıyorum kısa bı vakte kadar bı kamera almayı dusunuyorum :)
CemGunenc
11-29-2007, 12:18
Onur ellerine sağlık çok güzel olmuş. Yeni kamera konusunda sabırlı ol para biriktir bence. Ben yaklaşık 5 aydır kameraları inceliyorum. Bizim yapmak istediğimiz klip işi kesinlikle Web-Camlerle olmaz,cep telefonlarının video kayıt mercekleri zaten Web-Cam tadında, Flash diskli kameralarla da olmaz.Kasetli kameralar 300 ytl civarında bulunuyor ama o kasetlerin CD ye dönüştürme işlemi ölüm her defasında kasetçiye gidilmez "abi bunu cdye çek" diye. Tek çözüm Dvd kamera onlarda 700 civarında başlıyorlar adam gibileri 900 YTL. Sakın acele etme kamera işinde sende güzel bir model bulursan söyle araştıralım görelim artılarını eksilerini.
Selamlar
Sağol Cem dinleyip beğendiğine sevindim.Kasetlı kameralar ve web cam tadındakı aletler hakkatten iş gormuyor dedıgın gıbı.Gittigidiyor.com da bazı alınabılır modeller gordum mini dvd dedikleri dvd formatında kaydeden turden şetler. 500 ytl ye sıfır makınalar satıyolar ama ıstersen msn de karşuılaştıgımızda bı kararlaştıralım senınle de.benım çok fazla bılgım yok kamera konusunda.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.