PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : when the children cry- romans - bourree_bach

dilara
03-13-2007, 21:03
Ben de birkaç çalışmamı paylaşmak istedim..umarım beğenirsiniz,yoksaa:'( :)

asRcMoQ8DIo

TOAjHwtwXeA

0Nh-90cIFPI

MOSAD
03-13-2007, 22:53
Elinize yüreğinize sağlık. Sesiniz çok hoşuma gitti.

ahmetgitar
03-13-2007, 23:20
Ne güzel,Sharon İzbin den beri bu kadar güzel bir hanım...Yani güzel gitar çalan demek istedim, dinlememiştim. :)
Bach ın akustik yorumu enteresandı.

CemGunenc
03-13-2007, 23:55
Arkadaşlar ayrıca Dilara hanım çok başarılı bir ressamdır.Youtube daki sayfasından
resim çalışmalarınada bakmanızı tavsiye ederim.Gitarı zaten çok güzel ama resimleri insanı başka diyarlara götürüyor.Görmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.:)

guitarcagatay
03-14-2007, 07:07
Sevgili Dilara... Çok güzel çalışmaların var. Çok hoşuma gitti. Tebrik ederim:)

beneklihoroz
03-14-2007, 14:14
çok güzel çalmışsınız, White Lion when the children cry ı akustik gitarla çalıyor, senden dinleyince klasik gitarla daha bi güzel geldi bana

patheticmelody
03-14-2007, 18:58
Tebrikler Dilara hanım, hepsi de çok başarılı. Özellikle sözlü parça çok hoşuma gitti, sesiniz konusunda Mosad'a katılmamak mümkün değil.

dilara
03-14-2007, 19:28
Çok teşekkür ederim,güzel mesajlarınız çok iyi geldi.

Mosad_Sesimi çok sevmem ama beğenmene sevindim.Daha güzel şarkı söyleyebilmeyi isterdim.Ben çok düz söylüyorum,rezonans hiç yapamıyorum örneğin:(Güzel şarkı söyleyebilmek içten gelen birşey sanırım.Ses eğitimi de büyük farklar yaratır kuşkusuz.ee bende ikisi de olmayınca bu kadar oldu işte:)teşekkürler.

ahmetgitar_hahaa,çok tşk ederim.Merak edip sharon izbin e baktım:eek:Güzel mi sence?...yok yaa,elime su dökemess;)

CemGunenc_Cem çokk saoll.Resimlerimi beğenmen beni çok mutlu ediyor biliyorsun.Yine biliyorsun ki seni her izlediğimde hayran ayran ağzım bi karış açık kalıyorum bende.cidden parmakların beni bü yü lü yorr:)

guitarcagatay_Bunlar son 3,4 aylık çalışmalarımdan örnekler.Öncesinde klasik gitar hiç çalmadım diyebilirim.Daha bir tane metod bitirmiş değilim aslında:(Çalabilmeyi istediğim 1,2 parça kaldı onlar da bitsin metodlara sarıcam işallah.Zaten millet gider mersine ben giderim tersine:)

beneklihoroz_Çok tşk ederim.when the children cry ı çok severim.Ben genelde akustik çalıyordum şimdiye kadar.Klasik gitar çalışmaya başladıktan sonra akustik gitarı çalamaz oldum.Şimdi elime akustik aldığımda elim klasiğe alıştığı için sanırım;tellerin yeri,parmaklar karışıyor.Ben de zorlanacağıma bu şarkıyı klasikle çalayım demiştim.Fena da olmadı heralde.Beğenmene sevindim.

tekrar teşekkürler Dilara

dilara
03-14-2007, 19:35
Çok teşekkürler.Ben de şimdi Gülnihal i izledim.Siz de çok güzel çalmışsınız.Çok rahatlatıcıydı.

fernando
03-15-2007, 11:42
Tebrikler hanımefendi..birşey söylemek isitiyorum ben 'Millet gider Mersine'demissiniz..Mersine kimse gelmiyor valla hehehehehe..sizde gelmeyin kaybedersiniz..ben Mersinliyim..
saygılar..

sologitar
03-15-2007, 12:32
Tebrikler Dilara zevkle dinledim ve izledim:) 1. videoyu 2 kere izledim ama;D ;D ;D

dilara
03-15-2007, 17:58
Fernando sana yazıcak bir cevap düşündüm ama aklıma bir şey gelmedi:)Ben İzmirden çok memnunum vallla,sen Mersinden değilsen sen bu taraflara gel ne diim:)İzmir süperrr..

Bu arada diğer videolarımı görmek isteyen arkadaşlar için youtube daki üye adımı vermek istiyorum.

alwaysdreams

dilara
03-15-2007, 18:00
sologitar sana da teşekkür ederim beğenmene sevindim.

fernando
03-16-2007, 16:38
Mersin de güzel ama maaalesef herşey doğa güzelliği olsa..Doğa güzelliğini görmek için buyurun gelin..Ama müzik için gelecekseniz..bilemeyeceğim..konuyu dağıtmayayım..
saygılar..

dilara
03-17-2007, 11:26
Mrb Fernando,
Ben doğa hastasıyımdır.Bana deseler ki'al resim araç gereçlerini,gitarını..git bi köyde yaşa'fazla düşünmezdim heralde.tabi kafamdaki köy standartlarına uymalı.Bunu burda anlatmıyım hiç,yoksa oooo,yaz yaz bitiremem.Ama evin hemen kenarında şırıl şırıl akan bi dere olması şart:)bi de teknolojik tüm ihtiyaçlar.Sıkıntıya da hiçç gelemem..
Örn.ben ressamım,yaşadığım şehri çok sevsem de 4 duvar arasında,pc başında hiç ilham gelmiyor.Aslında resim yapılcak,ilham alıncak,gitmek istediğim o kadar çok yer var.ama:(Bu açıdan Mersin konusunda seni anlıyabiliyorum.Yine de herşeyde olduğu gibi eldekiyle yetinmeyi bilmekten başka çare yok sanırım kiii mutlu olabilelim.Sevgiler..Bye
Dilara

fernando
03-17-2007, 13:42
Evin hemen kenarında akan şırıl şırıl bir dere var..teknolojik tüm ihtiyaçlarda mevcut..avuçdaki, eldeki imkanlarla yetimeyide bilirsek..yaşamak güzel..
saygılar..