PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milongueo del Ayer_Abel Fleury

dilara
05-01-2007, 16:46
Bu videoyu da dün çektim.youtube a yolladığım videoları burda sizlerle paylaşmak da çok keyifli.teşekkürler..

K1-tC9XBIkY

guitarcagatay
05-01-2007, 22:59
Selamlar Dilara...

Sen çok yeteneklisin... Çok güzel bir çalımın var. Ama sağ elde biraz ton problemi mi var ne? Çok zorlanıyormuşsun gibi görünüyor.

sailor
05-02-2007, 09:53
selamlar...

Bu arada videolarda bişey dikkatimi çekti daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama sağ elini bilekten hatta koldan oynatarak çalıyosun.Gücü bilekten yada koldan değil tamamen parmaklardan alarak daha küçük hareketlerle çalman sana büyük avantaj sağlar diye düşünüyorum.
Saygılar...

dilara
05-02-2007, 22:45
Merhaba Çağatay ve Sailor.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Çağatay haklısın,sağ el beni zorluyor.Bu da gitar eğitimi almamamın ve daha önce klasik çalışmayıp akustik de yoğunlaşmış olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Sailor keşke dediğin gibi çalabilsem.Aynı şeyi daha önce sevgili Can Baldın da söylemişti.Dikkat etmeye çalışmıştım ama değişmiyor sanırım:(((Sizce bunun için nasıl bir çalışma yapmam gerek?Bana bir öneriniz var mı?

sailor
05-03-2007, 14:44
Selamlar...

Bunun için çok ağır bir tempda sağ eli kontrol ederek çalışmak gerekli.Çok sıkıcı gelebilir benim için öyle oluyor mesela:) ama zaman geçtikçe düzeldiğini görüyosun.
Saygılar...

mary
05-03-2007, 21:20
Dilaracım ellerine sağlık. Seninde sağ elinde problem var benimde Çağataycım tanıdık geldi mi?;D

mary
05-03-2007, 21:23
Bu arada konuyla alakasız ama sağ kolundaki dövme mi çok hoş durmuş yada gölge mii:)

dilara
05-04-2007, 23:29
Sailor teşekkürler.Dediğin gibi çalışıcam.

Mary sana da teşekkürler.

Haa bu arada Marycim bilemedin ne döğme ne gölge kolum kirlenmiş acıkkk:-*

CemGunenc
05-18-2007, 20:28
dilara ellerine sağlık her kayıtta kendini dahada geliştiriyosun.Sağ elin için kendine zaman tanı,düzenli ve kontrollü çalışmanla 1 ay içinde düzelir kafana takma bile :)

dilara
06-04-2007, 21:21
Cem teşekkür ederim,inşallah..