PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 250 YTL Civarında Gitar Alıcam Öneri ve Görüşlerinizi Bekliyorum

Retli
12-11-2008, 01:30
Merhabalar Herkese...

250 YTL bütçem var biraz daha esneyebilir (en fazla 300e çıkabilrim).
Klasik gitarda neleri önerirsiniz Değerli fikirlerinizi bekliyorum...
2 3 gündür Netten araştırıyorum Bayram dolayısıyla dükkanlar kapalı bayram bitimi ile almayı planlıyorum...

Edindiğim bazı görüşler...
Yamaha C40 güzel fakat kapağın Kontraplak olduğu söyleniyor :D
Admira Juanita güzel bi seçim yamahadan iyi olduğu...
Alhambra kaliteli olduğu ve admiraya yakın olduğu bazılarına göre daha iyi olduğu.
Valencia fabrika seri imalat gibi kalitesiz ve Kullan gitar çalmayı bırak :D
Ibanez Elektro gitarda dünyada söz sahibi çok kaliteli bi Marka fakat klasikleri hakkında bilgim yok...
Cort da Alhambra gibi övülen bi marka :)

BURSA'da oturuyorum işin güzel tarafı gitar çalan hiç tanıdığım yok.

Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...

sebo1907
12-11-2008, 11:45
meraba retli ben çok fazla acele etmemeni öneririm sana bence iyice araştır bütçen hani çok fazla değil belki seçimin bu yüzden biraz sınırlı olur gitarın yeterince tetminkar olmayabilir ama yinede olsun ben sana 2.el gitarlarada bakmanı öneririm illa yeni alıcaksın diye bi kural yok ben bu bütçedeki öğrencilerime ve bütün arkadaşlarıma 2.el gitar aldırıyorum eğer gerçekten araştırırsançok ucuza bile iyi sayılıcak 2.el gitarlar düşebiliyo ama illa sıfır alıcam diyosan saydığın gitarlar içinde
yamaha c 40 olabilir

Retli
12-11-2008, 14:18
meraba retli ben çok fazla acele etmemeni öneririm sana bence iyice araştır bütçen hani çok fazla değil belki seçimin bu yüzden biraz sınırlı olur gitarın yeterince tetminkar olmayabilir ama yinede olsun ben sana 2.el gitarlarada bakmanı öneririm illa yeni alıcaksın diye bi kural yok ben bu bütçedeki öğrencilerime ve bütün arkadaşlarıma 2.el gitar aldırıyorum eğer gerçekten araştırırsançok ucuza bile iyi sayılıcak 2.el gitarlar düşebiliyo ama illa sıfır alıcam diyosan saydığın gitarlar içinde
yamaha c 40 olabilir
sebo1907 çok teşekkür ediyorum değerli görüşlerin için dikkate alıcam...
Diğer arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum...
Saygılar

Retli
12-12-2008, 13:51
Arkadaşlar beğendiğim bazı modeller....
Bugün çıkıp fiyat alıcam hepsinden....

Admira Juanita , Rosario , Paloma

İbanez G 100 , G 200

Cort AC 12 , AC 15

Yamaha C 40 , C 70

Valencia CG 200 , CG 30

Aldığım fiyatlarıda yazıcam...
Saygılar...

lord1279
12-12-2008, 21:31
Bütçeni zorlayabilirsen eğer Alhambra çok iyi bir tercih olur orta sınıf için güzel gitarları üst sınıfları çok pahalı olabiliyor.Yok eğer belirttiğim fiyatı aşamam diorsan admira tatmin edicektir szi