ÖzgürSaglam
12-12-2008, 18:27
Selamlar arkadaşlar kayıtlarımızı paylaşalım bölümünde büyük bir genişleme oldu; her kayıt paylaşan üyeye yeni bir forum açıldı bu bölümü yakından takip edenler hemen fark ettiler zaten, benim söylemek istediğim bu sitede üst düzeyde gitaristler var belli bölümleri bitirmiş gitar öğrencileri hattaa yine belli bölümlerde gitar öğretmenliği yapanlar var, Gitar sever ve gitar çalan "bahsettiğimiz çalma düzeyi ve anlayışı kapsamında" zaten bir avuç kişileriz bizlerin birliklik ve beraberliği çok değerli olacaktır bu anlamda.
Siz özellikle üst seviyelerde gitar çalan dostlarıma yazıyorum bu iletiyi konser kayıtlarınızı bizlerle paylaşın, paylaşın ki, bu kayıtlar diğer gitar sever ve çalanlara örnek olsun. Bu sayede onların motivasyonu artsın, ve biz bundan keyif alalım.
Ayrıca belli düzeyde gitar çalan dostlarım mutlaka kayıt yapın, yapın ki ne yaptığınızı göresiniz, eserlerimiz veya etütlerimizde güzel "doğru" yaptığınızı düşündüğünüz bir çok şeyin yapılamamış olduğunu görebiliyorsunuz kayıtlarda ve bunu bir ortamda paylaştığınızda size gelen eleştirileride göz önünde tutarak inanılmaz gelişebiliyorsunuz.
Sevgiler, Kayıtlarınızı sıklıkla bekliyoruz..
Siz özellikle üst seviyelerde gitar çalan dostlarıma yazıyorum bu iletiyi konser kayıtlarınızı bizlerle paylaşın, paylaşın ki, bu kayıtlar diğer gitar sever ve çalanlara örnek olsun. Bu sayede onların motivasyonu artsın, ve biz bundan keyif alalım.
Ayrıca belli düzeyde gitar çalan dostlarım mutlaka kayıt yapın, yapın ki ne yaptığınızı göresiniz, eserlerimiz veya etütlerimizde güzel "doğru" yaptığınızı düşündüğünüz bir çok şeyin yapılamamış olduğunu görebiliyorsunuz kayıtlarda ve bunu bir ortamda paylaştığınızda size gelen eleştirileride göz önünde tutarak inanılmaz gelişebiliyorsunuz.
Sevgiler, Kayıtlarınızı sıklıkla bekliyoruz..