PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıtlarımızı Neden Paylaşmıyoruz !!!

ÖzgürSaglam
12-12-2008, 18:27
Selamlar arkadaşlar kayıtlarımızı paylaşalım bölümünde büyük bir genişleme oldu; her kayıt paylaşan üyeye yeni bir forum açıldı bu bölümü yakından takip edenler hemen fark ettiler zaten, benim söylemek istediğim bu sitede üst düzeyde gitaristler var belli bölümleri bitirmiş gitar öğrencileri hattaa yine belli bölümlerde gitar öğretmenliği yapanlar var, Gitar sever ve gitar çalan "bahsettiğimiz çalma düzeyi ve anlayışı kapsamında" zaten bir avuç kişileriz bizlerin birliklik ve beraberliği çok değerli olacaktır bu anlamda.

Siz özellikle üst seviyelerde gitar çalan dostlarıma yazıyorum bu iletiyi konser kayıtlarınızı bizlerle paylaşın, paylaşın ki, bu kayıtlar diğer gitar sever ve çalanlara örnek olsun. Bu sayede onların motivasyonu artsın, ve biz bundan keyif alalım.

Ayrıca belli düzeyde gitar çalan dostlarım mutlaka kayıt yapın, yapın ki ne yaptığınızı göresiniz, eserlerimiz veya etütlerimizde güzel "doğru" yaptığınızı düşündüğünüz bir çok şeyin yapılamamış olduğunu görebiliyorsunuz kayıtlarda ve bunu bir ortamda paylaştığınızda size gelen eleştirileride göz önünde tutarak inanılmaz gelişebiliyorsunuz.
Sevgiler, Kayıtlarınızı sıklıkla bekliyoruz..

onurrus
12-12-2008, 19:50
Kısa zaman içinde 4 adet video paylaşıcam Ozgur abi henüz kayıt etme aşamasındayım :)Ilk sozü vermiş bulunayımbu arada :)

ÖzgürSaglam
12-12-2008, 20:25
Bende kendi adıma ozaman yazayım Bursa BDS orkestrası ile olan kayıtları hemen kısa zamanda paylaşıma sokacağım, hazırlıklarını bitirmeye çalışıyorum.. Dosyaları birbirine çevirmek gerekiyor, internete atabilmek için.

Geçmiş dönemde konser yapan arkadaşlar yokmuu? Hadi arkadaşlar canlanın biraz!!!

CemGunenc
12-13-2008, 08:15
Slmlar Özgür hoca benden de söz Ocak ayı ortasında size 2 tane video hazırlayacağım. Şu anda sağ elimdeki bütün tırnaklar kesilmiş durumda adam olmaları için bana 1 ay lazım :)

Neden kesilmiş olduklarınıda başka bir başlıkta açıklamak istiyorum

slmlar.

fernando
12-13-2008, 17:40
Kayıt yapamıyorum,korkuyorum..
Bir diğer konu, doğru düzgün birşey çalamıyorum..

mavinehir
12-14-2008, 04:49
daha öncede bende vardı bu durum kendimizce yeterli bir düzeyde çalamadığım veya forum seviyesinin altında bir durumda olduğumu düşündüğüm için kayıt göndermekte çekiniyordum.klasik küçük düşmekten kaçma durumu.tabi bu olacağından değil elbette burası öyle bir yer değil zaten ama düşünce insanı yönlendirendir.bende en kısa zamanda bir kayıt yapacağım.

efgan
12-15-2008, 00:10
Kısa bir süre sonra ben de paylaşacağım söz...

fernando
12-15-2008, 12:49
Kısa bir süre sonra ben de paylaşacağım söz...

Efgan hocam sizin konser görüntüleri elime geçmiş,ve izlemiştim..;)

efgan
12-15-2008, 18:11
Evet hatırlıyorum. O konserde herşeyi çok hızlı çalmışım, eli yüzü düzgün parçalardan seçebilirsem paylaşacağım. Bu arada belki ocakta stüdyo kaydı yapabilirim.

ÖzgürSaglam
03-02-2009, 08:59
Sevgili site sakinleri, üye olmadan takip eden dostlar çağrımı yeniden yapıyorum, bakın burada o kadar hoca, o kadar solist düzeyinde çalışan kişiler var, gitar öğrencileri ve bir çok kişi. Kayıtlarımızı paylaşalım paylaşalım ki çehremiz gelişsin, anlayışımız gelişsin kayıt yaptığımızda en iyi kendimizi tanıyabiliriz ve tabi paylaştığımızda.. Hepimizin gelişmeye ihtiyacı var, bu ülkede kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz hepimiz... Bu vesileyle sizlerin dikkatini kayıt konusuna bir kez daha çekmiş bulunmaktayım saygı ve sevgilerimle