Orijinalini görmek için tıklayınız : Efgan Rende
Joaquin Rodrigo - En Los Trigales
c736eda8-66ee-497b-994a-8982843d66c6
11 Mayıs 2008 Bursa resitalinden. Küçük hatalar var; konser atmosferine verin :=)
nezihi gulec
03-18-2009, 19:48
Selam Efgan kardeşim,
Bursa'daki konserinde zevkle dinlemiştim.Kaydını bir kaç kez daha dinledim.Ellerine sağlık. Çok güzel bir eser.Sen de gayet güzel çalmışsın Sesler çok net kaydedilememiş ,eser konserde çok daha net ve güzel duyuluyordu.Ses kayıplarına rağmen zevkle dinleniyor ( sesin az çıkmasının sebebi benim bilgisayarım da olabilir).Yinede bu kaydı gerçekleştirip bize ulaşmasını sağlayan Göksenin ÇELİKKANAT'a da çok teşekkür ederim.
Yeni projelerini ve repertuarını duymak isterim.Bursa'ya geldiğin zaman mutlaka beklerim.
Bir gitarlı sohbette buluşmak üzere sevgilerimi yolluyorum.
Nezihi
Efgan Bey ellerinize sağlık...
özgeyıldız
03-18-2009, 21:21
Hocam tek kelimeyle harikasınız,süpersiniz;inşallah daha güzel,yüksek yerlere de gelirsiniz...
Çok teşekkür ederim. Konser sırasında salonda duyulan ses çok daha iyiydi. Sanırım harici mikrofon kullanmak gerekiyor kayıt için. Ancak bu kaydı da Göksenin hocaya borçluyum. O gün benim getirdiğim kamerayı maalesef çalıştıramamıştık. Doğal olarak Göksenin olmasaydı bu görüntü de elimizde olmayacaktı. Yeri gelmişken tekrar teşekkür ederim... Bursaya geldiğimde mutlaka haber ederim.
goksenincelikkanat
03-23-2009, 14:38
Rica ederim. Konserde bir türlü susturulamayan çocuğu hatırlıyorsundur sanırım:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.