PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ~~~~BURSA'da Gitar Dersleri~~~~

BeDoMooN
04-26-2009, 12:36
Merhaba Arkadaşlar ben Bursa'da oturuyorum 10 yıldır gitar çalıyorum ve son 3 senedir gitar dersleri veriyorum. Ders almak veya bilgi almak isteyen arkadaşlar bana bedomoon@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
Ders ayrıntıları aşağıdadır:

~Dersler klasik ve pop gitar olmak üzere haftada 1 saat ayda toplam 4 saat olarak aylık sistemde yapılaacaktır.

~Ders almak için herhangi bir müzik ve gitar bilgisine ihtiyaç yoktur gereken bilgiler ilk derslerde verilcektir şayet daha önce ders almış yada müzik ve gitar bilgisi olanlara gereken bilgiler kısaca hatırlatılıp kaldıkları yerden devam edelicektir

~Dersler ortak saat ve günler içerisinde evlere özel* olarak yada bursada altıparmktaki ofisimde olacaktır.

~Derslerde ağırlık pop gitarda yanında belirli bir seviyeye kadar klasik gitar eğitim devamında isteğe bağlı olarak ister pop ister klasik yada ikisi birden devam edilecektir.

~Dersler isteğe bağlı olarak grup olarakta yapılabilir grup fiyatları kişi sayısına göre değşkenlik gösterecektir.

~DERS ÜCRETLERİ 45 YTL OLARAK BELİRLENMİŞTİR FAKAT İSTEĞE BAĞLI SAAT ARTIRIMI GİBİ DURUMLARDA FİYAT DEĞİŞKENLİK GÖSTERECEKTİR

*=Bursa içerisinde fakat ulaşımı zor olan yerlere yol parası ders alan kişiye aittir.