Orijinalini görmek için tıklayınız : Sibelius Programı ile ilgili
guitarcagatay
07-09-2009, 20:40
Selamlar arkadaşlar...
Sibelius isimli nota yazım programını kullanmayı bilen arkadaşlar varsa lütfen acilen bana ulaşabilir mi acaba?
beneklihoroz
07-09-2009, 22:54
Fazla bilmem sadece 3-5 eseri temize çekmek için kullanmıştım.
Selamlar arkadaşlar...
Sibelius isimli nota yazım programını kullanmayı bilen arkadaşlar varsa lütfen acilen bana ulaşabilir mi acaba?
Takıldığın konuyu buraya yazarsan bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım...
ercannss
07-10-2009, 18:40
gitar çalmaya yeni başlycam yeni bir gitar alıcam bana marka model vb olarak bilenler nasıl bir gitar önerirsiniz şimdiden teşekkürler
CemGunenc
07-11-2009, 08:33
Ercan biraz forumu gezip sorunu ilgili başlığın altına yazmanı rica ediyorum.
guitarcagatay
07-11-2009, 12:18
Takıldığım konu yok, lakin bir çeşit yardıma ihtiyacım var. Küçük basit parçaların çıplak notasyonları lazım Sibelius'ta yazılmış. Ve bunun kısa bir süre içinde elimde olması lazım. Yardım gerekiyor, yazım için...
beneklihoroz
07-12-2009, 19:34
Bana gönderdiğin notaları yazabilirim. Ayrıca finale 2005 ile yazılmış lavignac' ın 3 kitabı var bunu sibeleus a dönüştürebilirsin. Ayrıca elimde mevcut lise müzik kitapları var. Oradanda birşeyler yazabilirim. Hangisini lazımsa sana bana hepside uyar :)
CemGunenc
07-13-2009, 13:55
Beneklihoroz Lavignacları paylaşıma açarmısın forumda konservatuvara hazırlananlar var çok faydalı bir paylaşım olur.
beneklihoroz
07-15-2009, 01:11
Beneklihoroz Lavignacları paylaşıma açarmısın forumda konservatuvara hazırlananlar var çok faydalı bir paylaşım olur.
Aynı gün konuyu açtım. Konunun açılması için admin onayını bekliyor halen. Onayda birşey yoksa bidaha açayim.
arkadaslar selam, bende nota yazim programi sibelius 1.4 versiyonu var, bu programdan anlayan varsa bana yardim edebilirmi lüttttttttttttttttffffffffffffffffffeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn, cok zor durumdayim.:(
Arkadaşlar elimde Nino Rotanın Romeo And Juliet eseri var fakat bir türlü yazamadım bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı zaten klasik gitara uyarlanmış fakat yüksek perdelerde olduğu için taba ihtiyaç duyuyorum Sibelius veya Finale bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Allemande
12-11-2009, 22:03
sibelius gurusu çağataydır :) ona danışınız
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.