Orijinalini görmek için tıklayınız : Gitar Yapımı Ustalarına Ulaşım
Klasik gitar öğrencisiyim gitar yapım ustalarına ulaşamıyorum adres konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz? Kapadokya'ya yakın bir yerdeyim bu bölgede çok iyi bir usta olduğu söyleniyor ismi kapadokyalı sinan usta diye geçiyor adresini bilen varsa bana yardım edebilir mi?
Kapadokyanın bir köyünde gitar yapan ustanın adı Sinan Rıfat. www.facebook.com/sinanrifat adresinden ulaşabilirsin sanıyorum.
Ayrıca Samsunlu Ahmet AKIN ( 0 362 432 27 71) ve İbrahim KIRLI gibi çok değerli gitar yapımcılarının gitarlarınıda incele derim.
Adlarını şu an hatırlayamadığım diğer ustalarıda sana burada yazanlar olacaktır sanırım.
Çok Teşekkür Ederim İlginiz için...
Ayrıca Ankarada Suat ÇAĞLIYAN var..Dünya standartlarında oldukça iyi bir usta. Demetevlerde atölyesi var..onuda faceden rahatlıkla bulabilirsin.
Bulamazsan bana yaz telefonunu veririm.
Beni saymazsak: Size yakın Sinan Rıfat var çok iyi yapımcıdır. Ürgüp'ün Mustafapaşa köyünde yaşar ve çok acaip iyi gitarlar yapar. Numarası:0 538 3281710
Olmadı, Suat ÇAğlıyan var.. Eliinde bitmiş durumda çok süper gitarları var, hemen irtibat kuracağınız numarası:0 506 3669073.
Beni sayarsanız: 0 533 735 12 18 ancak sipariş verip Mart-Nisan 2010'a kadar beklersiniz.. Suat'ı aramanızı tavsiye ederim, hazırda çok iyi gitarları var..
Selamlar
luthiersuat
05-09-2010, 12:54
merhaba arkadaşlar ben suat çağlayan.bu siteye yeni üye olabildim.artık demetevlerde gitar yapmıyorum.şu anda kızılaya taşınma sürecindeyim.numaram:0546 791 30 22.halen ankaradayım.teşekkürler.
Orhan Ümmetler benim son tespit ettiğim gitar yapımcısı...kesinlikle gitarları olağanüstü başarılı... dünya düzeyinde bir kalitede...görmeden karar vermeyin derim...
http://www.orhanummetler.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.