Orijinalini görmek için tıklayınız : beylikdüzü çevresinde klasik gitar dersi verecek kişi ya da kurum arıyorum!
pek yakında taşınacağım beylikdüzü ilçesi ya da çevresinde klasik gitar dersi alabileceğim KONSER VERMİŞ gitar hocası arıyorum. siz sevgili forum arkadaşlarımdan yardımcı olabilecek ya da yönlendirebilecek birisi varsa kendisine müteşekkir kalırım.
babanemesis331@hotmail.com
0534 238 49 34
ergun
ahmetgitar
11-01-2009, 21:42
Ergun Bey, bence birinci kıstasınız bir gitar eğitimcisinde "konser vermişlik" olmasın derim, tabi bu benim naçizane fikrim.
Elbette ki sahneyi bilen bir eğitimci bazı yönlerden farklıdır ama hayatlarında küçük bir dost çevresine bile çalgı çalmamış olan çok fazla mükemmel eğitimci tanıdım. Bence bir eğitimci ararken asıl kıstasınız ehliyet ve deneyim olmalı. Konser vb. gibi edimler sadece işin ek tuzu-biberi. Zaten resital vermek var-resital vermek var. Bunları düşünmeyin derim.
Ama dediğim gibi; sadece naçizane bir forumdaş tavsiyesi bu,
hoşçakalın...
Selamlar...
Sevgili Ahmet Yeşil'e sonuna kadar katılıyorum.Barrueco gibi gitar çalıp konser veren ama iki notayı öğretemeyen kişiler biliyoruz.Öğretmek ve öğrenciyle empati yapabilmek çok farklı ve önemli bir konu.
Saygılar...
ahmet hocam sizin tavsiyenizle alacağım gitardan vazgectim ben. bu mevzuda da sağdan soldan duyduğum hep hocanın konser vermiş olmasının önemiydi. fakat diyorsanız ki temel unsur bu değildir, kesinlikle doğru addederim.
NEZİHİ GÜLEÇ 'İ forumdaki yazılarından anımsayabilirsiniz belki..birçok yerli yabancı gitaristten çok daha iyi olduğu kanısındayım..kendisi Bursa'da oturuyor ancak kardeşi YAVUZ GÜLEÇ Beylikdüzü'nde...düşünürsen beni arayabilirsin..EMRE ÖZYURT..532 3838930..
Unutmuşum yazmayı..kendisi de oldukça iyi klasik çalar...:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.