PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arenas hakkında

Ergun
12-04-2009, 19:45
gitar konusunda tecrübesizliğimin etkisiyle bazen sacma addebilecek sorular sorduğum, cümleler kurduğum oluyor. umarım onlardan bir tanesini yapmıyorumdur.

arkadaslar gecen kitapcıdan arenas libro 1 i aldım fakat kitap ispanyolca. bu arenas ın türkce cevirisi falan var mıdır acaba. bu kitaptan optimum sekilde faydalanabileceğim bir yöntem metot stil var mıdır. tek kelime ispanyolca bilmemekteyim.

cok kıymetli cevaplarınız için sonsuz teşekkürler ederim...

ssab
12-27-2009, 16:40
Ergun arkadaş..

bildiğim kadarıyla arenasın türkçe çevirisi yok.fakat olsa bile, alt yapınız yoksa kendi başınıza faydalanabilmeniz hemen hemen olanaksızdır.tek tavsiye iyi bir eğitmendir.

selamlar,başarılar

lord1279
12-27-2009, 17:47
Bilen birisi tarafından en azından çalışmanız gerekenler için yardım alabilirseniz çok iyi olur.Dil konusunda ise çok aşırı bilgiye gerek yok iye düşünüyorum,çalışmaları yaparak da öğrenebilirsiniz ama bi yardım almanız sizin için yararlı olacaktır.

Ergun
12-28-2009, 15:55
ders almaya başladım arenas 1 den etüdler ve formülleri calıstırıyor hocam. ilginize cok teşekkürler arkadaslar.

crazy
01-04-2010, 13:45
arkadaşlar klasik gitar olarak 2 tür gitar var bu gitarlardan hangisi daha iyi,hangisiyle daha rahat gitar çalınıyor ve 2si arasında nasıl bir fark var lütfen cevap yazarmısınız