Orijinalini görmek için tıklayınız : forum sitemizi facebook'a taşıyalım mı?
Merhabalar. Sevgili forum moderatörlerimiz mutlaka daha önce akıl etmiştir ama bir de ben söyleyeyim istedim; sitemizin facebook'ta da sayfası olsun. Paylaşımlarımız artabilir... Ne dersiniz?
Değerli gitarsever arkadaşlarım
Aşağıda linki bulunan "Klasik Gitar Türkiye" Facebookta oluşturduğumuz ve 900 üyesi ile k.gitar konulu en çok üyeye sahip gruptur.Daha çok desteğinizi ve ilginizi bekliyoruz.
Facebooktaki grupta görev almak isteyenler olursa seve seve görevi paylaşmaya hazırım.
Ayrıca bu forumda çok yararlı bilgileri kapsadığından başka bir platforma taşınarak kapanması gitar adına bir kayıptır.
Teklifimin sitemizin kapanacağı yönünde anlaşılabileceğini tahmin etmemiştim...
forum sitemizi facebook'a taşıyalım mı? başlığını okuyunca yakın zamanda ev taşıyan biri olarak öyle algıladım.. :))
Selamlar...
Bu konuyla ilgili olarak Özgür Hocam ve Behzat Cem arkadaşımla konuşma fırsatımız olmadı.Ancak şahsi fikrim ;Erdem Hocamın da belirttiği gibi facebook da kökleşmiş,kaliteli bir grup mevcut.Yeni bir grup açmak yerine o çatı altında toplanabiliriz.Tabi tamamen şahsi fikrimdir.
Saygılar...
Konu başlığı üzerinde çok düşünmeden ve düşüncemi tam olarak yansıtmadan yazdığım için sanırım yanlış anlaşılmalara yol açtım. Aslında bu düşüncenin çıkış fikri facebook platformunda sıkça görmeye başladığım bazı web sitesi müdavimlerinin kurdukları gruplardı. Birçok site (hatta ticari şirket) facebook'ta kendi site isimleriyle grup kurarak sitelerinin içeriğini anlatmaya çalışıyor ve kendi içerikleri ile ilgili görseller paylaşıyor. Böylece facebook'ta da birçok insana ulaşabiliyor ve ilgili oldukları alana bu insanları çekebiliyorlar. Ben sizin kadar ince düşünmeden "neden klasikgitar.org diye bir grup kurmuyoruz" diye aklımdan geçirdim ve bu konuyu açtım. Asla forum sitemizin tasfiyesini düşünmedim.
Tabii ki Erdem Beyin kurduğu grup benim düşündüğüm amacı karşılıyor. Bu gruba ben de üyeyim ve grubu ilgiyle takip etmekteyim. Ancak bu gruba katılanlar klasikgitar.org sitesinden haberdarlar mı, ya da burada paylaştığımız bilgilere, akademik yazılara, haberlere, forumlara, video, nota, mp3 gibi materyallere ulaşabiliyorlar mı? Belki de ulaşabiliyorlardır, bilmiyorum.
Ben sadece facebook'ta da sitemizin adını taşıyan bir grup kurulması fikrinin bende nasıl oluştuğunu anlatmaya çalıştım. Belki de var olan "Klasik Gitar Türkiye" grubunun bilgiler kısmına sitemizin linki verilebilir, ya da forum sitemizde bu gruptan bahsedilebilir...
Son not: Hayatı sürekli taşınmakla geçmiş bir insan olarak söylüyorum: taşınmanın düşüncesi bile beni gerim gerim germeye yeterlidir. Son olarak Şubat 2009'da taşındım; üstelik yaşadığım ili değiştirdim. Sevgili Erdem Hocam sizi anlıyorum...
Facebooktaki grupta bu site ile ilgili mesaj tüm üyelere gönderildi. ..Şimdi buraya taşınıyoruz....900 kişi ile :))
Selamlar...
Sevgili efgan şahsen demek istediğinizi yanlış anlamadım.Aksine çok iyi niyetli ve iyi bir fikir oluğunu düşünmüştüm.Düşünüp paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Sadece bir grup olduğu için orda toplanabileceğimizi söylemeye çalıştım şahsi fikrim olarak.Ayrıca Erdem Beyden siteyi tanıtmasını rica etmişsiniz.Çok iyi bir fikir.Erdem hocaya da teşekkürler dikkate aldığı için.
Saygılar...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.