Orijinalini görmek için tıklayınız : tirnak kurulugu icin ne önerirsiniz.
merhaba. tirnaklarim kurumaya baslayinca egrilmeler basliyor. ama mesela banyodan cikinca veya bulasik vs yikayinca uzun süre islak birakinca dümdüz olabiliyor. sanirim kuruluk problemi var. hem bunun icin hem de esneklik verecek bir cözüm var mi. tesekkür ederim.
Mutlaka çok kaliteli tırnak bakım losyonları vardır ama ben size pratik bir kocakarı ilacı önereyim.yan etkisi de yok.. zeytinyağı içine birkaç damla limon damlatın ve tırnaklarınızı içinde bekletin.
Balsam adında bir krem var, eczanelerde bulabilirsiniz. Bir hafta içinde tırnakları "at toynağı" kıvamına getiriyor, tavsiye ederim.
yalniz bana sert degil nemlenen ve esnek tirnak gerekli sanirim. bu balsam ona da yariyor mu acaba. bir de kremin üreticisi, firmasi gibi bilgiler verebilirseniz cok iyi olur. eczanelerde tam olarak firma ve marka belirtmeyince problem yasadigim cok oluyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.